Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā skanēs Zelta dziesmas

EasyGet.lv, 31.01.2012. 11:43

17. martā pulksten 14:00 Liepājas Olimpiskā Centra Arēnā ar koncertprogrammu „Zelta dziesmas" uzstāsies tautā populāras un iemīļotas grupas - „Apvedceļš", „Klaidonis" un „Baltie Lāči", informē Linda Brūdere.
Liepājā skanēs Zelta dziesmas

Šlāgermūzika Latvijā ir tradīcijām bagāts mūzikas žanrs, kas ir arī daļa tautas kultūras. 2011. gada jūlijā "Latvijas šlāgeraptaujas 2011" noslēguma koncerts bija skatītākā televīzijas programma, ko vēroja 204 800 Latvijas iedzīvotāji, izkonkurējot starptautisko jauno izpildītāju konkursu „Jaunais Vilnis". No Latgales uz pasākumu Liepājā ieradīsies grupa „Baltie Lāči". 2011. gada rudenī Latvijas Šlāgeraptaujā grupas aranžētā V. Tilčika melodija "Svētceļnieks" tika atzīta par populārāko šlāgerdziesmu Latvijā.

Koncertprogramma „Zelta dziesmas" ir mūzika dažādiem dvēseles noskaņojumiem, šoreiz tas būs īpašs veltījums liepājniekiem un pilsētas viesiem Liepājas dzimšanas dienā.

Koncerta apmeklētāji pirmās 300 biļetes varēs iegādāties par simbolisku summu - LVL 3,00. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies. Biļetes iespējams iegādāties Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Liepājas Teātrī, tirdzniecības centrā RIMI Ostmala, Liepājas Olimpiskajā Centrā, internetā - www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā. Biļešu skaits ierobežots.

Foto: Baltie Lāči. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV