Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Treniņtērpu ballītē" uzstāsies "Tranzīts"

EasyGet.lv, 31.01.2012. 15:08

Sestdien, 4.februārī, Cēsu "Fonoklubā" norisināsies "Treniņtērpu ballīte", kurā uzstāsies grupa "Tranzīts", informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
"Treniņtērpu ballītē" uzstāsies "Tranzīts"

Par vienu no zināmākajiem "Fonokluba" pasākumiem kļuvusī "Treniņtērpu ballīte" šajā sestdienā jau ceturto gadu pulcēs apmeklētājus sporta tērpos no visas Latvijas. Vakara gaitā uz skatuves ir sagaidāmi priekšnesumi no tādiem māksliniekiem kā Dj Radikaļnij, kurš arī pasākuma idejas autors, reiva apvienības "Gop Stop" un populārās pašmāju popgrupa "Tranzīts".

Ņemot vērā, ka pagājušajā gadā "Fonoklubs" Cēsīs pulcēja aptuveni tūkstoš treniņtērpos tērptus ballēties gribētājus no visas Latvijas, lai šogad izvairītos no apmeklētāju neērtībām, stundām ilgi stāvot rindās, pasākuma organizatori piedāvā iespēju biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā par Ls 5 (biļešu skaits ierobežots).

Pasākuma autors Dj Radikaļnij norāda, ka "pasākums ir izvērties nedaudz lielāks kā bijām plānojuši pirms četriem gadiem. Esam arī apsvēruši to rīkot kultūras namā vai apvienot ar pilsētas sporta svētkiem. Tik daudz sportistu, ka nav kur likties."

Biļetes pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/cits/?concert=98997.

Papildu informācija: www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV