Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dzelzs Vilka jubilejas koncerts tiks ierakstīts video

EasyGet.lv, 01.02.2012. 12:31

Jau šonedēļ, 3. un 4. februārī, koncertzālē Palladium gaidāmi grupas Dzelzs Vilks 20 gadu jubilejas un jaunā albuma "Dzīvnieks Pilsētā" tūres koncerti. Grupa ar prieku ziņo, ka koncerta laikā pirmoreiz tās pastāvēšanas laikā taps koncerta pilnmetrāžas videoieraksts.
Dzelzs Vilka jubilejas koncerts tiks ierakstīts video

Turpat divas stundas garo Dzelzs Vilka priekšnesumu iemūžinās Latvijas Televīzijas filmēšanas komanda, tālab grupa aicina savus fanus būt klāt vēsturiskajā mirklī. Grupa atklāj, ka koncerta pirmajā pusē izskanēs novembrī klajā nākušā Dzelzs Vilka jaunā albuma "Dzīvnieks Pilsētā" kompozīcijas, no kurām vairākas jau paguvušas iemantot ievērojamu popularitāti. Savukārt jubilejas koncerta otrajā pusē klausītājus priecēs grupas zināmākās dziesmas no grupas pastāvēšanas pirmsākumiem līdz šodienai.

Grupas priekšnesumu visu koncerta laiku pavadīs video mākslinieku Lauras Rožkalnes un Pētera Brīniņa radītās video ainavas, kuru tapšanu iedvesmojis Dzelzs Vilka rokenrols. Uzstāšanos papildinās arī laikmetīgās dejas mākslinieču Ilzes Zīriņas, Jūlijas Kobcevas un Leldes Feldmanes balsis un kustība.

Kā iepriekš vēstīts, Dzelzs Vilka priekšnesumu ar stundu gariem dīdžejsetiem 3. un 4. februārī iesildīs grupas draugs - rokupants Uldis Rudaks, no vinila platēm atskaņojot pašus vakara varoņus, kā arī viņu fanus dažādos laika periodos iedvesmojušus skaņdarbus un dziesmas no roka un new wave klasikas līdz mūsdienām.

Biļetes uz Dzelzs Vilka jubilejas papildkoncertu 4. februārī iegādājamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Dzelzs Vilks gatavojas koncertiem:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV