Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvian Voices kopā ar beatbox meistaru ieraksta dziesmu "Kuito"

EasyGet.lv, 01.02.2012. 14:51

A Cappella vokālā grupa Latvian Voices pagājušā gada nogalē Latvijas Radio studijā ierakstīja dziesmu "Kuito", sadarbojoties ar vienu no pasaules top beatbox profesionāļiem - Lytos, īstajā vārdā Carlos Vidal no Spānijas, informē Sondra Lāce.
Latvian Voices kopā ar beatbox meistaru ieraksta dziesmu "Kuito"

Muzikālo kopdarbību Latvian Voices un Lytos aizsākuši 2011. gada vasarā Grācā, Austrijā a cappella festivālā Vokal Total, un plānots to turpināt, sniedzot koncertus Latvijā, Vācijā, Dānijā, Šveicē, Austrijā un Itālijā.

Latvian Voices ir a cappella vokālā grupa, kuras sastāvu veido sepiņas jaunas profesionālas dziedātājas. Līdz šim lielāko atsaucību grupa guvusi ārpus Latvijas, viesojoties Austrijā, Dānijā, Itālijā, Šveicā un jo īpaši Vācijā. Latvian Voices Vācijā ir izdevušas trīs CD no kuriem pēdējais, ar nosaukumu "Tā kā taka", drīzumā būs pieejams arī Latvijā.

Lytos ir šī brīža labākais Spānija beatbox mākslas pārstāvis, kā arī viens no pasaules līderiem šajā žanrā. Piedalījies prestižajos beatbox forumos East Pack Hipnotik Festival, Battle of the Year, Mallorca Surf Action u.c. Kopš 2009. gada Lytos ir Spānijas beatbox čempions, kā arī laureāts Xtreme BCN un Emperor of Mic 2010.

Latvian Voices un Lytos kopdarbību varēs skatīt 15. martā Spīķeru Koncertzālē koncertā "Tā kā taka".

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Papildu informācija: www.latvianvoices.lv

Foto: Latvian Voices. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV