Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Gacho "Spēka tūri" noslēgs koncertzālē Palladium

EasyGet.lv, 01.02.2012. 16:29

5. aprīlī ar koncertu Rīgā koncertzālē "Palladium" pašmāju mūziķis Gacho noslēgs savu kocertu sēriju "Spēka Tūre", informē mūziķa menedžeris Kaspars Jansons.
Gacho "Spēka tūri" noslēgs koncertzālē Palladium

„Iepriekšējais gads līdz ar jauno un jau stabilo komandas sastāvu ir bijis ļoti enerģisks un piesātināts. Koncertos klausītājiem atdodam sevi visu, un februārī aizsāksim vairāku koncertu sēriju ar nosaukumu „Spēka Tūre", lai tajā ar maksimālu jaudu un enerģiju apmainītos ar katru koncerta apmeklētāju. Esmu pārliecināts, ka koncerts "Palladium" koncertzāles kvaitatīvās akustikas un plašā telpas plānojuma dēļ kļūs par unikālu, neaizmirstamu piedzīvojumu kā mums, tā katram, kas būs atnācis," bilst pats Gacho.

Kā ierasts, Gacho Rīgas koncertos uzstājas arī pašmāju un ārvalstu viesmākslinieki un arī šajā tūres noslēguma koncertā būs vismaz divi īpašie viesi, kurus organizatori atklās, tuvojoties koncertam.

No šodienas, 1.februāra, biļetes uz Gacho koncertu "Palladium" ir nopērkamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un internetā, pie kam pirmās 100 biļetes ir par īpašu cenu – 4,- Ls. Tuvojoties koncertam, biļešu cenas kļūs dārgākas. Saite internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/hip-hops_un_reps/?concert=99977

„Spēka Tūrē" kopumā tiks sniegti 12 koncerti, tā tiks atklāta 11. februārī Jēkabpilī.

Tūri informatīvi atbalsta: draugiem.lv , inbox.lv , Diena, JCDecaux, u.c.

Foto: Gacho un viņa komanda. Foto (c) Edijs Pālēns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV