Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Melo-M" jaunā sastāvā filmē videoklipu

EasyGet.lv, 02.02.2012. 09:04

Čellu trio „Melo-M" jaunajā sastāvā, gatavojoties pavasarī gaidāmai Latvijas koncertturnejai „Dejas", nesen filmēja videoklipu, informē mūziķu menedžere Madara Gruntmane.
„Melo-M" jaunā sastāvā filmē videoklipu

Līdz ar sastāva maiņām čellu trio „Melo-M" kopā ar tā dibinātāju Kārli Auzānu muzicē jaunie čellisti Miķelis Dobičins un Jānis Pauls. Lai gan mūziķi jau agrāk piedalījušies dažos „Melo-M" koncertos, klipa filmēšana bija pirmais kopdarbs trio jaunajā sastāvā.

Videoklips top pazīstamajai Džeimsa Brauna dziesmai „I Feel Good", kuras versija trim čelliem un sitamajiem instrumentiem ir viens no „Melo-M" deju mūzikas programmas jaunumiem.

Videoklips tika filmēts Dailes teātra pagrabā režisores Aijas Strazdiņas vadībā. Pie skatītājiem tas nonāks jau pavisam drīz.

„Melo-M" koncertturneja „Dejas" notiks martā un aprīlī, kad trio viesosies daudzās Latvijas pilsētās.

Pēc Latvijas turnejas „Melo- M" dosies jauno veikumu rādīt citur pasaulē - gaidāmi koncerti ne vien kaimiņvalstīs, Krievijā, Vācijā un citās Eiropas valstīs, bet arī Meksikā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV