Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Labvēlīgais Tips" pavasarī dosies uz Lielbritāniju

EasyGet.lv, 02.02.2012. 09:18

Grupa „Labvēlīgais Tips" 20 gadu pastāvēšanas jubilejas svinības plāno iesākt Lielbritānijā. Jau martā grupas dalībnieki pilnā sastāvā sniegs trīs koncertus Northamptonā, Bostonā un Mansfildā, informē grupas pārstāve Inita Zīmele.
„Labvēlīgais Tips" pavasarī dosies uz Lielbritāniju

Northamptonā „Labvēlīgais Tips" ieradīsies 15. martā un koncertu sniegs klubā The Picturedrome, tā sākums pulksten 20:00. Pēc koncerta notiks balle, kur svinētājus turpinās izklaidēt Juris Neretnieks un DJ Jānis Balodis. Kā īpašie viesi piedalīsies grupa „Albert Road".

16. martā grupa viesosies Bostonā, koncerts notiks Fenside Community Centre, un tas sāksies pulksten 20:00. Arī šeit pēc koncerta pasākumu turpinās latviešu DJ/mūziķis Juris Neretnieks un DJ Jānis Balodis, kuri sola parūpēties par labu garastāvokli līdz pat pēdējās nots izskaņai.

Koncerts 17. martā Masnfildā notiks „Anglo Baltic News ABN" Ltd mediju grupas rīkotās nominācijas „Uzņēmīgais latvietis Apvienotajā Karalistē 2011" ietvaros, kur grupa „Labvēlīgais Tips" godam parūpēsies par pasākuma izklaidējošās daļas norisi uz pareizā viļņa – humora pilnā, garastāvokli pacilājošā un pozitīvi bezrūpīgā garā.

Koncertu programmā „Labvēlīgais Tips" Anglijas latviešiem izpildīs gan pēdējo gadu jaunākās, populārākās un koncertos visvairāk izpildītās Latvijas publikas favorītdziesmas, gan visiem labi zināmās un līdzi dziedamās dziesmas no grupas leģendārā repertuāra. „Labvēlīgā Tipa" koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt.

Pēdejo reizi „Labvēlīgais Tips" Lielbritānijā viesojās 2010. gadā Straumēnos Līgo pasākumā, kuru apmeklēja aptuveni 5000 skatītāji.

Biļetes uz koncertiem jau var iegādāties http://anglobalticnews.eventbrite.com un to cena – 20 GBP. Vietu skaits ierobežots.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV