Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Goran Gora koncertā Rīgas Doma baznīcā gaidāms pirmatskaņojums

EasyGet.lv, 03.02.2012. 09:22

Gatavojoties koncertam Rīgas Domā 21.februārī, dziesminieks Goran Gora paralēli uzsācis jauna albuma materiāla radīšanu. Šis koncerts izvēlēts par pirmatskaņojuma vietu pirmajam skaņdarbam - "Tikai Saknes Neatdot" - no, iespējams, jau šī gada nogalē gaidāmā ceturtā mūziķa albuma, informē dziesminieka menedžments.
Goran Gora koncertā Rīgas Doma baznīcā gaidāms pirmatskaņojums

"Šobrīd atrodos radošā pacēluma periodā, jo rakstu mūziku divām teātra izrādēm, kā arī laikmetīgās dejas izrādei. Paralēli šīm aktivitātēm notiek aktīvs mēģinājumu process koncertam februāra beigās, kurā uzstāsimies ļoti draudzīgā un radošā sastāvā - kopā ar mūziķiem, kuri līdz šim sadarbojušies ar tādiem izciliem Latvijas mūziķiem kā Gustavo, "Astro'n'out", El Mars, Imanta Ziedoņa fonda "Viegli" kolektīvu u.c. Esot šādā "elektrizētā" stāvoklī, pēkšņi atskārtu, ka esmu sācis rakstīt arī jaunas dziesmas, iespējams, jaunam albumam. Tā kā tuvākajā laikā neesmu ieplānojis uzstāties tikpat daudz cik iepriekš, Rīgas Doma koncerts ir lieliska iespēja klausītājiem atrādīt pirmo no jaunradītajām dziesmām," stāsta Goran Gora.

Atgādinām, ka 21.februārī Rīgas Doma baznīcā notiks Goran Gora trešā studijas albuma "Hold Me Close When It Comes" koncertatskaņojums, bet uzstāšanās laikā izskanēs arī labākās dziesmas no dziesminieka pirmajiem diviem albumiem.

Albumu "Hold Me Close When It Comes" var iegādāties lielākajos mūzikas un mākslas veikalos Rīgā, kā arī interneta mūzikas tirdzniecības vietnēs Latvijā un Eiropā. Ar plašāku tirdzniecības vietu sarakstu var iepazīties mūziķa mājas lapā www.gorangora.com.

Biļetes uz koncertu pieejamas Rīgas Doma kasē un www.ekase.lv.

Papildu informācija: http://www.gorangora.com

Foto: Goran Gora. Foto (c) Mārtiņš Otto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV