Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Gacho piedāvā jaunu dziesmu un video

EasyGet.lv, 06.02.2012. 09:15

Pašmāju mūziķis Gacho prezentējis savu jaunāko skaņdarbu "Stampā Grīdu", dziesmai tapis arī videoklips, informē mūziķa menedžeris Kaspars Jansons.
Gacho piedāvā jaunu dziesmu un video

„Mēs apzināmies, ka šī dziesma radioklausītājiem ies secen. Jau sen vēlējāmies radīt skaņdarbu, kas ļoti tieši raksturotu mūsu trakumu un enerģiju, ar kādu dodamies pie mūsu klausītājiem koncertos un atspoguļotu to mūzikas auru, kas mums patīk," bilst pats Gacho. "Dziesma tika ierakstīta jau pirms vairākiem mēnešiem, un no mirkļa, kad dzirdējām galarezultātu, bija skaidrs, ka šī kompozīcija ir kā himna mums un mūsu cilvēkiem, kas ir ar mums koncertos un ir tikpat traki kā mēs."

Dziesmas piedziedājumā piedalījusies arī Triānas Parka līdere Agnese Rakovska. Par skaņdarba muzikālo pavadījumu ir parūpējies šveiciešu-franču electro/trash duets "L'Amere Conspiration", kuri paviesojās Rīgā arī novembrī notikušajā Gacho Rīgas Koncertā. Kompozīcija ir māsterēta pie atpazīstamākā Zviedrijas skaņu inženiera Sören von Malmborg "Cosmos Mastering" studijā.

Dziesmas videoklips ir veidots kā neliels ieskats no dažiem koncertiem 2011. gadā, lai atspoguļotu kaut nelielu daļu no tās enerģiskās un vienojošās atmosfēras, kas pavada Gacho komandu un publiku katrā uzstāšanās reizē. Par dziesmas videoversiju ir parūpējusies BlackMarketVideos apvienība.

Gacho "Stampā Grīdu" oficiālais video

Foto: Gacho. Foto (c) Sergejs Skripa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV