Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Aizvadīta "Fonokluba" "Treniņtērpu ballīte"

EasyGet.lv, 06.02.2012. 18:51

Sestdien Cēsu "Fonoklubā" norisinājās jau ceturtā "Treniņtērpu ballīte", kura, spītējot ārā valdošajam salam, aizvadīta veiksmīgi, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Aizvadīta "Fonokluba" "Treniņtērpu ballīte"

Kaut arī sestdien Cēsīs temperatūras stabiņš noslīdēja tuvu pie - 30 grādiem, tas nebija šķērslis, lai "Fonoklubs" pulcētu kuplu skaitu ar sintētiskā apģērbā tērptiem ballēties gribētājiem.

Jānis Sildniks stāsta, ka uz "Treniņtērpu ballīti" pērn Cēsīs ieradās aptuveni tūkstoš cilvēku, kas teju četras reizes pārsniedz kluba kapacitāti, tāpēc šogad biļetes bija pieejamas ierobežotā skaitā "Biļešu servisa" kasēs, kas pilnībā attaisnoja savas cerības - cilvēku bija tieši tik daudz, lai ballīte būtu pilna, bet komfortabla.

Par mūziku un dejām gādāja pasākuma idejas autors Dj Radikaļnij, reiva apvienība "Gop Stop" un leģendārā pašmāju deju mūzikas grupa "Tranzīts", kuras uzstāšanās, neapšaubāmi, bija vakara spilgtākais notikums, kas ballītes apmeklētājiem noteikti paliks atmiņā.

Pasākuma atskata video (necenzēta leksika!):

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV