Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ogrē viesosies dīdžejs [Ex] da Bass un "Party Service Tour"

EasyGet.lv, 07.02.2012. 10:04

Viens no pēdējo mēnešu populārākajiem notikumiem Latvijas klubu kultūrā ir dīdžeja [Ex] da Bass radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre. Līdz tās noslēgumam atlikuši vien trīs pasākumi, un viens no tiem notiks piektdien, 10. februārī, Ogres klubā "Vanilla Sky Lounge".
Ogrē viesosies dīdžejs [Ex] da Bass un "Party Service Tour"

Pirms nakts kulminācijas, kad uz skatuves paradīsies pasākuma vaininieks [Ex] da Bass, Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksu virpulī ieraus deju klubu hītu remiksu speciālists – DJ Ikazz. Pasākuma beigu daļa tiks uzticēta kluba rezidentam – dīdžejam Mike Discoid.

Sākums plkst. 22:00.

"Party Service" ir stundu ilgs radio šovs, kas "European Hit Radio" ēterā dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00! Raidījums sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, ietverot sevī intervijas ar populāriem dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un naktsklubu vadītājiem, padziļinātu ar deju mūziku saistītu pasākumu izpēti, kā arī klubu kultūras ziņas un citas aktualitātes.

Atbalsta: "European Hit Radio", draugiem.lv, ogre24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildu informācija: http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour un http://www.draugiem.lv/partyservice

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV