Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Tuvojas lielkoncerts „Liepāja svin"

EasyGet.lv, 07.02.2012. 14:26

17. martā pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Arēnā otro gadu pēc kārtas Rietumu Radio organizē lielkoncertu „Liepāja svin". Liepājniekus un pilsētas viesus ar Liepājas dzimšanas dienai veltītu koncertu šogad priecēs Ivo Fomins, Edijs Šnipke ar grupu „Troubleband", duets „Musiqq" un „Tumsa" ar Valteru Frīdenbergu, informē Rietumu Radio pārstāve Linda Brūdere.
Tuvojas lielkoncerts „Liepāja svin"

Liepājnieki „Musiqq" lielkoncertā „Liepāja svin" piedalījās arī pagājušajā gadā un guva lielu apmeklētāju atzinību. Emīls Balceris uzskata, ka „Liepāja Svin" ir ļoti foršs pasākums liepājniekiem un Liepājas viesiem. „Tur tiek atskaņota dažāda, taču ļoti laba mūzika," atzīst Emīls. 2011. gads duetam „Musiqq" aizritējis uz pozitīvas nots. „Esam izlaiduši vairākus veiksmīgus singlus, startējuši tādos nozīmīgos pasākumos kā Eirovīzija, kas arī bija spilgtākais gada notikums." Puišu duets gaida klausītājus 17. martā un ikvienam novēl, lai dzīve izdodas.

Lielkoncerta pirmās 300 biļetes apmeklētāji var iegādāties par simbolisku summu – stāvvietas par LVL 3 un sēdvietas par LVL 5. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies.

Biļetes iespējams iegādāties Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Liepājas Teātrī, tirdzniecības centrā RIMI Ostmala, Liepājas Olimpiskajā Centrā, internetā - www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā. Biļešu skaits ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV