Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Teātra bāra restorānā gaidāma ballīte "Intelligent Debosch"

EasyGet.lv, 08.02.2012. 09:58

10. februārī Teātra bāra restorānā notiks kārtējā ballīte "Intelligent Debosch". Šajā vakarā uzstāsies dīdžeji Nikulin, Mr.Djinn, Ksenia Kamikaza un Juri Konradi, kuri piedāvās mūziku house, breaks, tech funk un techno.
Teātra bāra restorānā gaidāma ballīte "Intelligent Debosch"

Nikulin ir ne tikai pieredzējis dīdžejs, bet arī Liepājā notiekošā elektroniskās mūzikas festivāla Shine Cafe organizētājs. Nav brīnums, ka viņa spēlēta mūzika vienmēr ir pilna ar saulaino enerģiju, kura lieti noderēs februāra sākumā.

Mr.Djinn palika visu «debošīru» atmiņā sava burtiski sprāgstoša muzikālā temperamenta dēļ. Viņa setu veidos mūzika ar lauztajiem ritmiem, t.i. breaks un tech funk.

«Debošu» dibinātājas seti vienmēr ir aizraujoši un daudzveidīgi. Šajā reizē Ksenia Kamikaza uzspēlēs svaigāko un iecienītāko materiālu no dziļas techno un tech-house mūzikas.

Ballītes noslēgumā savu meistarību vēlreiz apliecinās Juri Konradi, kurš sola likt visiem ne tikai dejot unisonā, bet arī dziedāt.

Vizuālo noformējumu nodrošina projekts CBETOMUSIC.

Kā vienmēr, notiks arī preparty vinotēkā Fiesta, Ģertrūdes ielā 19/21, kur no plkst. 21:00 «deboširus» iesildīs ZaZzy.

Pasākumu atbalsta rums Bacardi OakHeart, rums ar kolu maksās tikai 2,5 Ls, bet no pusnakts līdz vieniem, pērkot vienu tādu kokteili, jūs saņemsiet divus!

Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu, var atsūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv.

10. februāris, Teātra bāra restorāns, Lāčplēša ielā 25 (ieeja no Jaunā Rīgas Teātra pagalma). Ieeja no plkst. 23:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV