Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pieneņu Vīns svin septīto dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 09.02.2012. 09:12

Muzikālā apvienība Pieneņu Vīns/ Dandelion Wine aicina uz dzimšanas dienas koncertu 15. februārī plkst. 20.00 klubā Artelis iknedēļas Jazz Sessions ietvaros. Grupa uzaicina arī uz dzimšanas dienas ieskaņas ballīti 14. februārī plkst. 20.00 kafejnīcā Double Coffee Manhattan.
Pieneņu Vīns svin septīto dzimšanas dienu

14. februārī grupa uzstāsies DC Manhattan no plkst. 20.00 līdz 22.00, bet 15.februārī klubā Artelis notiks lielās dzimšanas dienas svinības. Pasākuma pirmajā daļā notiks apvienības Pieneņu Vīns koncerts, bet otrajā daļā notiks ierasts Jam Session, kurā piedalīties varēs katrs interesents. Katrs pasākuma viesis tiks pie īpaša pārsteiguma no latviešu zaļās studijas pienene. Pārsteigumus klausītājiem sagādās arī pasākuma īpašie viesi: Inga Bērziņa, Dmitry Odinoky, apvienība Pulse Effect un DJ Drum. Galdiņus nav iespējams rezervēt iepriekš, tāpēc viesiem ir ieteicams ierasties laicīgi. Ieeja pasākumā brīva.

Pieneņu Vīns/Dandelion Wine, dzimusī 2005.gada 14.februārī, uzstājas ar pašu komponētajām dziesmām jazz, jazz-pop, funk un disco stilos, kuru autori ir soliste Evilena un ģitārists Yuri, un kuras, pateicoties mūziķu meistarībai, ir sen kļuvušas par grupas vizītkarti. Grupa pastāvīgi attīstās un pilnveidojas, piedaloties dažādos projektos, festivālos un konkursos Latvijā un ārzemēs, un arī šobrīd ir nominēta Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai ar dziesmu „You Are", ar kuru ir veiksmīgi debitējusi 2011.gada nacionālajā Eirovīzijas atlases superfinalā.

Pieneņu Vīns:
www.dandelionwine.lv
dandelion.wine@inbox.lv

Latviešu zaļā studija pienene:
www.facebook.com/studijapienene
www.studijapienene.lv (drīzumā)

http://www.artelis.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV