Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Very Cool People sniegs "pirmsieraksta" koncertus

EasyGet.lv, 13.02.2012. 10:03

Pašmāju jazz/ funk apvienība Very Cool People no pagājušā gada rudens gatavojas topošā albuma ierastam. Plānotajos koncertos februārī un martā grupa lielākoties atskaņos vēl neierakstītus un neizdotus skaņdarbus.
Very Cool People sniegs "pirmsieraksta" koncertus

"Mums patīk pārbaudīt jaunos skaņdarbus koncertos - ja tie "strādā", tad tos atstājam mūsu programmā. Darbojamies kā "old school" grupa - vispirms nospēlējam koncertus un tikai tad dodamies studijā šīs kompozīcijas iemūžināt," stāsta Very Cool People.

25. febrārī VCP uzstāsies Valmierā - džeza klubā "Parks". 28. febrūārī VCP atbalstīs VEF basketbola komandu Arēnā Rīga pirms VEF spēles ar Valencia Basket. Savukārt 11. martā grupa dosies uz Madonu un atklās 15. Baltijas ģitāristu sesiju. Marta otrājā pusē VCP sniegs divus koncertu Rīgā, par kuriem vairāk informācija atrodama grupas mājaslapā www.verycoolpeople.org.

Aprīlī VCP plāno doties studijā un ierakstīt jaunu albūmu, līdz ar to šajos koncertos klausītājiem būs iespēja dzirdēt jaunos skaņdarbus vēl pirms to izdošanas.

Foto: Very Cool People. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV