Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Fonoklubā" koncertēs "Astro'n'Out"

EasyGet.lv, 13.02.2012. 17:40

Piektdien, 17. februārī, Cēsu "Fonoklubā" pēc ilgāka laika pārtraukuma ar uzstāšanos viesosies grupa "Astro'n'out", informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
"Fonoklubā" koncertēs "Astro'n'Out"

Pagājušā gada nogalē "Astro'n'out" prezentēja singlu un video "Tik viegli būt" no topošā albuma, kuru grupa plāno izdot jau šā gada maijā.

Singls, kurš tapis sadarbībā ar albuma producentu Dj Rudd, atgādina, ka īstas vērtības ir cilvēciskajā tuvumā, gan dziesmai, gan klipa vēstījumam esot balstītam uz mirkļa izjūtām, kopā būšanu, netveramo, noslēpumiem un meklējumiem.

Kopš savas darbības uzsākšanas 2003.gadā, "Astro'n'out" ir uzstājušies gan vairākos televīzijas raidījumos, gan ņēmuši dalību nozīmīgākajos vasaras festivālos. Grupas koncerti vienmēr izceļas ar izteikti pozitīvu gaisotni, kuru sestdien solās pastiprināt arī "Fonokluba" mājīgā atmosfēra.

Par ballīti pirms un pēc pasākuma gādās rezidents Dj Winamp, kurš laika gaitā no mītiska tēla "Fonoklubā" ir pārvērties pavisam reālā personā.

Sākums: 22:00. Ieejas maksa: Ls 2.-.

Papildu informācija: www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV