Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Linda Leen sniegs tradicionālo 14. februāra koncertu

EasyGet.lv, 14.02.2012. 09:09

Jau ceturto gadu Linda Leen koncertē visu mīlētāju dienā. Pirmais Valentīndienas koncerts notika 2009.gadā Dailes teātrī, otrais - Splendid Palace (Kino Rīga), pagājušogad - Arēnā Rīga un šogad dziedātāja uzstāsies koncertzālē Palladium Riga, informē Lindas Leen menedžere Inga Oliņa.
Linda Leen sniegs tradicionālo 14. februāra koncertu

„Šī diena ir skaista ar to, ka tā ļaujas interpretācijai, un veidi , kā svinēt mīlestību, var būt ļoti radoši. Es vēlos sagaidīt Valentīndienu kopā ar cilvēkiem, kuriem, tāpat kā man, viena no mīlestības valodām ir mūzika. Palladium koncertzāles/mūzikas kluba atmosfēra dod iespēju kustēties līdzi mūzikas ritmos, būt brīvākam un atraisītākam. Un „kinoteātra" pēdējās rindas – klasika..." stāsta Linda Leen.

Audiovizuālā priekšnesuma "Cinema" programma jau ir izskanējusi skatītāju pārpildītās koncertzālēs Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Dailes teātrī. 14.februāra Palladium koncerta apmeklētājiem Linda Leen un Kaspars Zemītis ir sagatavojuši muzikālu pārsteigumu, iedvesmojoties no klausītāju atsauksmēm par jaunradīto dziesmu "Frozen".

Dziesmas "Frozen" koncertvideo:

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/314

Koncertu atblasta: SMS Credit, žurnāls UNA, LNT, inbox.lv, draugiem.lv, delfi.lv un radio SWH.

Foto: Linda Leen. Foto (c) Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV