Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Leningrad Brīvdienas notiks Spīķeru koncertzālē

EasyGet.lv, 15.02.2012. 10:32

Vecrīgas kafejnīcas Leningrad ceturtās un turbofolk grupas Oranžās brīvdienas divpadsmitās dzimšanas dienas viesu skaitā būs sevi pierādījuši roka un world music kolektīvi no Latvijas un ārzemēm.
Leningrad Brīvdienas notiks Spīķeru koncertzālē

Padomjlaika dzīvokļa stilā iekārtotā Vecrīgas kafejnīca Leningrad Spīķeros 24. martā svinēs pastāvēšanas četrus gadus, ska/ ragga/ metal/ disco/ folk grupa Oranžās brīvdienas un viņu klausītāji pulcēsies uz ansambļa divpadsmito dzimšanas dienu un 'oranžo' skaņu albuma "Spīd" atvēršanas svētku turnejas visvērienīgāko koncertu.

Par mūziku naktī uz 25. martu Spīķeru koncertzālē gādās arī Rīta stienis (https://twitter.com/RitaStienis) – jauna pankgrupa, kuras dalībnieki rokmūzikā darbojas jau sen un zināmi kā grupu VIPP Basbočka, 1.sērija, IndyGo un Oranžās brīvdienas dalībnieki. Kopā ar grupu The Starlight Searchers uzstāsies senatnīga un asa rokenrola pielūdzējs Luijs Fonteins (http://www.louiefontaine.com/page/home) – Latvijā dzīvojošais dāņu mūziķis ar ceturtdaļgadsimta koncertpieredzi. Vakaru ievadīs Pingvīnu cirks (http://aprinkis.lv/kultura/muzika/item/257-pasaules-muzika-pingvinu-gaume) – daudzskaitlīgs kolektīvs, kura spēle ir Baltijā, Britu salās, Dienvideiropā, Āfrikā un citās pasaules malās mītošu tautu mūzikas un mūsdienīgas skaņumākslas asprātīga sintēze.

Tuvākajā laikā tiks izziņoti pārējie Ļeņingradas brīvdienu dalībnieki: prominenti un atraktīvi ārzemju viesi un ne mazāk savdabīgi pašmāju mūziķi, kuru priekšnesums būs interesants gan roka, gan akadēmiskās mūzikas cienītājiem.

Pašlaik biļetes par pagaidu cenu – pieciem latiem – iegādājamas bezrindas.lv (https://www.bezrindas.lv/lv/muzikas-pasakumi/kafejnicas-leningrad-4-gadu-dzimsanas-dienas-svinibas) un kafejnīcā Leningrad Rīgā, Kalēju ielā 54.

Foto: Oranžās brīvdienas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV