Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sanctimony izdod minialbumu "Perfection"

EasyGet.lv, 15.02.2012. 12:05 | komentāri (3)

Pašmāju smagā metāla grupa "Sanctimony" ir laidusi klajā jaunu minialbumu (EP) ar nosaukumu "Perfection", informē grupas pārstāvis Deniss Denisenko. Pēdējais Sanctimony pilnmetrāžas albums "Hell in Stereo" iznāca 2007.gadā, un jaunais EP ir pirmais ieskats grupas jaunajā materiālā.
Sanctimony izdod minialbumu "Perfection"

Minialbumā iekļautas trīs jaunas Sanctimony dziesmas, kā arī grupas Slayer un latviešu eksperimentālās mūziķes Lotas dziesmu kaverversijas.

Informācija par EP iegādi atrodama grupas jaunajā grupas mājaslapā www.sanctimony.lv.

Martā grupa Sanctimony dosies minialbuma atbalsta tūrē pa Latvijas pilsētām, kuras ietvaros uzstāsies kopā ar Latvijas metāla apvienībām "SIA Radikal" un "Huskvarn", kā arī viesiem no Somijas "Profane Omen". Profane Omen ir pieredzējusi un Somijā labi pazīstama grupa, kas nesen parakstījuši līgumu ar ierakstu kompāniju "Spinefarm Records" un laiduši klajā trešo studijas albumu "Destroy!".

Sanctimony uzstāsies:
3. martā Cēsīs „Fonoklubs",
15. martā Tallinā „Rockstars",
16. martā Liepājā „Fontaine Palace",
17. martā Rīgā „Melnā Piektdiena",
23. martā Valmierā „Chill inn",
24. martā Preiļos.

Foto: Sanctimony. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV