Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Electrate koncertēs pasaules mūzikas krogā "Bubamara"

EasyGet.lv, 16.02.2012. 09:42

Pašmāju postroka un psihedēliskās ģitārmūzikas grupa Electrate sestdien, 18. februārī, plkst. 22.00 koncertēs pasaules mūzikas krogā "Bubamara", informē Sandis Baumanis.
Electrate koncertēs pasaules mūzikas krogā "Bubamara"

Grupa izveidota 2011.gadā Rīgā, trīs dalībnieku sastāvā, kas līdz pat šim brīdim palicis skaitliski nemainīgs.
Kā viņus raksturo dažādi avoti plašsaziņas telpā, "Electrate piedāvā ļoti neierastu žanru sajaukumu - postroka noskaņa tiek papildināta ar breakbeat un fankmūzikas vijīgumu, un tas viss tiek papildināts vienlaicīgi gan ar vēlmi tiekties pēc kaut kā jauna un nedzirdēta, gan pieturēšanos pie džeza tradīcijām – muzikālā bagāža un tās saturs netiek sacerēts vai atrunāts iepriekš, bet gan improvizācijas manierē radīts uz vietas, tādēļ esiet gatavi katru reizi saņemt citu virzienu dvēseles lidojumam."

Aizvadītā gada laikā grupa nospēlējusi vairākus koncertus dažādos galvaspilsētas mūzikas klubos, tostarp dalot skatuvi ar ārvalstu grupām Khuda un Wozzeck. Noslēdzot 2011.gadu, decembra mēnesī pašrocīgi izdots Electrate debijas albums E, kas guvis atzinību no Austrumeiropas kultūras platformas Far from Moscow mūzikas apskatnieku puses. Tas šobrīd aizvien pieejams klausītājiem grupas Bandcamp novietnē.

Ieeja no plkst. 20.00, bez maksas.

Papildu informācija: http://www.bubamara.lv un http://electrate.bandcamp.com

Foto: Electrate. Foto (c) Aivars Ivbulis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV