Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

LMA Studentu klubā atgriežas "Joseph Willow's Jazz Club" džeza vakari

EasyGet.lv, 16.02.2012. 13:29

Otrdien, 21. februārī, LMA Studentu klubā tiek atsākti regulārie džeza vakari kopā ar "Joseph Willow's Jazz Club". Šī koncerta īpašie viesi būs mūzikas apvienība „Add Libitum" (Madars Kalniņš, Gints Pabērzs, Artis Orubs, Andris Grunte) un Tomass Frīlands (DK), informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā atgriežas "Joseph Willow's Jazz Club" džeza vakari

Add Libitum ir muzikāla apvienība, kurā darbojas Latvijā labi pazīstami un atzīti mūziķi.

Pianists, komponists un pasniedzējs Madars Kalniņš klavierspēli apguvis Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā, kā arī Jāzepa Vītola Latvijas valsts konservatorijā. Spēlējis R. Raubiško un G. Rozenberga jazztet sastāvā, uzstājies dažādās Eiropas valstīs, festivālos, kā arī ASV.

Saksofonists Gints Pabērzs beidzis J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas saksofona klasi. Savu spēles prasmi papildinājis Dānijas Karaliskajā Mūzikas akadēmijā. Nozīmīgu vietu Ginta muzikālajā darbībā ieņem muzicēšana populārajā funk un acid jazz grupā Time After Time, kā arī grupā Sweetwaterz. Gints ir daudzu konkursu un festivālu laureāts, kā arī saņēmis apbalvojumus par izcilu un radošu koncertdarbību un CD ierakstiem.

Bundzinieks Artis Orubs beidzis E.Dārziņa mūzikas skolu. Artis aktīvi sadarbojoties ar dažādu stilu un žanru māksliniekiem un projektiem kā Kaspars Dimiters, Dakota, Aparāts, Deniss Paškevičs, Driving South u.c. Lai pilnveidotu savu muzikālo sniegumu, Artis devās uz Holandi, kur uzturas jau vairāk nekā pus desmitgadi. Šajā laika posmā iegūts daudz zināšanu, paveiktas neskaitāmas ierakstu sesijas, kā arī apceļota Eiropa, muzicējot kopā ar dižiem māksliniekiem.

Trompetists Tomass Frailands līdz šim ir laidis klajā 11 diskus, kā arī piedalījies neskaitāmos citos projektos kā īpašais viesis. Par muzicēšanu un savu ieguldīto darbu ierakstu veikšanā, Tomass ir saņēmis vairākus apbalvojumus. Šobrīd mūziķis ir pasniedzējs Kopenhāgenā un gadu gaitā ir muzicējis kopā ar daudz izciliem mūziķiem.

Koncerta pirmajā daļā uzstāsies īpašie vakara viesi, savukārt otrajā daļā uz skatuves būs iespēja kāpt ikvienam, turpinot to ar jam session.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00. Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Foto: Trompetists Tomass Frailands. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV