Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Goran Gora koncerts Rīgas Domā – jau rīt

EasyGet.lv, 20.02.2012. 09:04

Dziesminieka Goran Gora trešā albuma "Hold Me Close When It Comes" koncertatskaņojums Rīgas Doma baznīcā notiks otrdien, 21. februārī. Koncertā decembrī izdotais albums izskanēs pilnā garumā, taču dziesminieks atskaņos arī labākās dziesmas no abiem iepriekšējiem albumiem, informē mūziķa menedžments.
Goran Gora koncerts Rīgas Domā – jau rīt

Koncerta sākums paredzēts precīzi 19:00, ieeja pasākumā - no 18:30. Ņemot vērā telpas specifiku apmeklētājiem ieteicams saģērbties silti. Koncerta organizatori atgādina, ka sēdvietas koncertā netiks numurētas un visu biļešu cena būs vienāda. Tāpēc dziesminieks aicina klausītājus ierasties savlaicīgi un ieņemt labākās vietas zālē. Tos, kuri uztraucas par redzamību koncerta laikā, mūziķis vēlas nomierināt, norādot, ka koncerts paredzēts nevis kā klasisks koncerts ar skatuvi, bet gan – mūziķi atradīsies savdabīgā gaismas ielokā, vislielāko uzsvaru liekot uz mūziku un tās baudīšanu, nevis vizuāliem specefektiem.

Jau iepriekš ziņots, ka dziesminieks Goran Gora 15.decembrī izdeva savu trešo abumu "Hold Me Close When It Comes", kas no iepriekšējiem mūziķa albumiem atšķiras ar akustisko, mierīgo noskaņu, tajā pat laikā skanot dinamiski un dzīvi. Daļa dziesminieka klausītāju šo albumu jau nodēvējuši par mūziķa labāko veikumu. Tā kā jaunā albuma materiāls, salīdzinājumā ar mūziķa līdzšinējo daiļradi, ir muzikāli trauslāks un pieklusinātāks, dziesminieks izvēlējies albuma pirmo koncertatskaņojumu veikt tieši Rīgas Doma baznīcā.

Koncerts tiek rīkots, sadarbībā ar biedrību "Ascendum" un ir pirmais koncerts projekta "Mans Doms" ietvaros. Biļetes uz šo koncertu iespējams iegādāties Rīgas Doma kasē un internetā – www.ekase.lv. Biļetes būs pieejamas arī pirms koncerta baznīcas biļešu kasē.

Sīkāka informācija:
http://www.gorangora.com
http://www.mansdoms.lv
http://www.ascendum.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV