Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Burbuļi iekaro Kurzemi

EasyGet.lv, 20.02.2012. 09:57

Šosezon pirmā ultra violeto burbuļu ballīte „Bubble Madness 2" Kurzemē notiks 25. februārī Rojas novadā, Melnsilā, Melnsila BJI „Varoņi", informē „Baltic Dance Factory".
Burbuļi iekaro Kurzemi

Ultra violetie burbuļi , kas UV gaismās šķietami nokrāso ķermeni dažādās krāsās, ļauj ikvienam atcerēties bērnību un dažādas fantāziju filmas. Dauzīšanās, jautrība, draugu apķēpāšana - tas viss sola smaidu un pozitīvas emocijas visas nakts garumā.

Par mūziku rūpēsies DJ Beatax un DJ Trakais Māriņš, kuri nakts laikā arī prezentēs jaunajā DJ apvienībā "Ace Mashers" tapušos remiksus.

Vakara noslēgumā par jautru mājupceļu parūpēsies DJ Mārtiņš Kreilis ar populārāko šī brīža deju hītu remiksu atskaņošanu.

Ikviens var piedalīties konkursā un izlozē par ielūgumu laimēšanu uz pasākumu. Interesenti aicināti ievietot savā www.draugiem.lv profila galerijā pasākuma afišu un preses sleju, sūtīt linku ar ievietoto galeriju uz e-pastu info@balticdancefactory.lv un trīs laimīgie saņems bezmaksas ieeju pasākumā.
Ieejas maksa: 22:00- 23:59 Ls 3,-; vēlāk dārgāk.

Atbalsta: „Eiropas Hitu Radio", „Pioneer DJ", „Progressive FM", 1188.lv, http://www.redzams.lv, draugiem.lv, easyget.lv

Organizē: „Baltic Dance Factory" - http://www.bdf.lv/

Seko līdz:http://twitter.com/BDFlv
http://www.facebook.com/BDFlv
http://www.draugiem.lv/balticdancefactory

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV