Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā atgriežas Džeimss Zabiela

EasyGet.lv, 20.02.2012. 14:37

Inovatīvais un tehniski virtuozais dīdžejs Džeimss Zabiela, piektdien, 24. februārī, atgriezīsies uz kluba Essential skatuves pasākumu sērijas Music First+ ietvaros, informē Propeller Productions.
Rīgā atgriežas Džeimss Zabiela

Džeimss Zabiela (James Zabiela) ir viens no pieprasītākajiem un veiksmīgākajiem mūziķiem elektroniskās deju mūzikas industrijā. Viņa karjera attīstījās neticami strauji un veiksmīgi pēc tam, kad 2002. gadā jauno talantu pasaulei atklāja pieredzes bagātais dīdžejs un producents Sasha. Džeimss Zabiela, saņemot mūziķu un klausītāju neviltotu atzinību, arvien vairāk laika sāka veltīt savu tehnisko prasmju izkopšanai. Ar milzīgiem panākumiem viņa kompilācijas ir izdevuši ietekmīgākie industrijas leibli, tai skaitā Renaissance un Ministry of Sound. Par vienu no veiksmīgākajiem mūziķa albumiem kļuva 2004.gadā izdotais "Alive", kuru Zabiela ierakstīja savā guļamistabā.

Dīdžeja panākumu atslēga ir viņa tehniskā meistarība. Lai gan viņš ir viens no tehniski izcilākajiem dīdžejiem pasaulē, viņš ne mirkli nav pārtraucis attīstīt un noslīpēt savu talantu. Ir grūti atrast otru tādu dīdžeju, kurš savā darbā ieliktu tik daudz enerģijas un pacietības, kā to dara Džeimss Zabiela. Izmantojot zināšanas par mūzikas tehniku, viņš manipulē ar skaņām un ritmu, tādējādi iekustinot ne vien klausītāju kājas un rokas, bet arī sirdis.

Uz vienas skatuves ar Džeimss Zabiela šajā vakarā kāps arī viens no populārākajiem Lietuvas dīdžejiem - Ignas, kā arī mūsu pašu talants un kluba Essential rezidents - Electricano.

Music First + pasākumu sērijas ietvaros klubā Essential līdz šim viesojušies tādi mūziķi kā Dubfire, John Digweed, Joris Voorn, Rhadoo, Pete Tong, Hernan Cattaneo u.c. Džeimss Zabiela Rīgā pirmo reizi viesojās pasākumu sērijas Music First + atklāšanā 2010.gadā.

Vairāk informācijas:
http://www.essential.lv/
http://www.jameszabiela.com/
http://www.facebook.com/PROPELLERPRODUCTIONS

Foto: Džeimss Zabiela. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV