Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sarīkojumā "Intelligent Debosch" uzstāsies tehno kareivis Agaric

EasyGet.lv, 21.02.2012. 12:56

24. februārī bārā Star Lounge notiks kārtējā ballīte Intelligent Debosch, kurā uzstāsies īpašais viesis no Berlīnes - techno-producents Agaric. Viņa dīdžejsetu ar savu sniegumu atbalstīs vietējie mākslinieki Ksenia Kamikaza un Uppfade.
Sarīkojumā "Intelligent Debosch" uzstāsies tehno kareivis Agaric

Agaric, īstajā vārdā Patriks Skogs (Patrik Skoog), ir ne tikai viens no jaunākajiem zviedru techno un house-mūzikas kareivjiem, bet arī viens no produktīvākajiem un iedvesmas pilniem māksliniekiem. Patlaban Patriks mitinās Berlīnē, Eiropas elektroniskās mūzikas galvaspilsētā. Viņa ierakstus atbalsta tādi pasaulē atzītie vārdi kā Richie Hawtin, Seth Troxler, Loco Dice, Luciano, Magda, Laurent Garnier, Sven Väth un Adam Beyer. Viņa debijas albumu «Who Made Up The Rules?» savā leiblā Ovum ar prieku izdeva Josh Wink. Dīdžeja lomā Agaric uzstājās jau vairāk nekā 10 gadus, viņa vietu sarakstā ir Bar25, Tresor, Watergate, Panorama Bar (Berghain) un citi slaveni klubi.

Ballītes sākumā Ksenia Kamikaza nospēlēs īpašu setu, atainojot viņas modernas deep house pasaules redzējumu.

Par pasākuma trešo dīdžeju kļūs Uppfade, viens no vietējās scēnas vistalantīgākajiem dīdžejiem, kurš pēdējā laikā aktīvi uzstājas arī ārzemēs.

Par ballītes vizuālām komponentēm atbild pazīstams projekts CBETOMUSIC.

Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu, var atsūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv , vai arī pievienoties pasākumam Facebook.com (http://www.facebook.com/events/369218716421517/).

24. februāris, bārs Star Lounge (Dzirnavu ielā 33, viesnīcas Albert 11. stāvā).
Sākums plkst. 23:00.
Ieejas maksa: — 2Ls pēc viesu saraksta līdz plkst. 00:00;
— 3Ls pēc viesu saraksta/ar flaijeri;
— 5Ls bez viesu saraksta.

Galdiņu rezervēšana pa tel. +371 26051660.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV