Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Soundarcade aicina uz albuma prezentācijas koncertu Valkā

EasyGet.lv, 21.02.2012. 14:17

Latviešu psihedēliskā rokgrupa „Soundarcade" ielūdz uz jaunā albuma „Moving the Great Hadron" prezentācijas koncertu sestdien, 25. janvārī, plkst. 21.00 radošajā telpā „309.kabinets", informē Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.
Soundarcade aicina uz albuma prezentācijas koncertu Valkā

„Moving the Great Hadron" ir konceptuāls albums, kas ieturēts psihedēliskā un progresīvā roka stilistikā. Albumu veido pieci stāsti par jēgas meklējumiem mitoloģisko un zinātniskās fantastikas tēlu pasaulē. Vakaru papildinās pašmāju post-metal grupa „Tesa", kas dibināta 2005. gadā, apvienojoties grupu „In Stora", „Kriegopfer" un „Les Corte" dalībniekiem. Grupa tiek vērtēta kā viena no labākajām koncertgrupām Latvijā.

Izstādē „Akti" būs apskatāmi jauno mākslinieku – Reiņa Liepas, Līvas Rūtmanes, Artūra Bērziņa, Krista Dzudzilo, Ata Jakobsona – darbi.

Ieejas maksa – Ls 1,50.

Radošā telpa „309.kabinets" atrodas Valkā, Rūjienas ielā 3E, 3.stāvā.

Vairāk informācijas: www.309.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV