Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Deniss Pashkevich trio" koncertēs Liepājā

EasyGet.lv, 22.02.2012. 09:50

Liepājas „Fire bar" piektdien, 24. februārī, koncertu sniegs džeza trio „ Deniss Pashkevich trio", kam šī būs viena no retajām viesošanas reizēm vēju pilsētā.
„Deniss Pashkevich trio" koncertēs Liepājā

Kolektīvs darbību sāka 2009. gadā un jau 2010. gada vidū tika izdots debijas albums „The Book of Revelation". Stilistiski trio ir grūti klasificēt, jo projekts nav radies komerciālu šablonu ietekmē. Kompozīcijas ietver gan svinga, funk, gan oldschool, world un arī roka ritmiku. Tas ir radikāls autoru pieteikums šodienas mūzikas pasaulei gan Latvijā un Baltijas valstīs, gan Eiropā – „Deniss Pashkevich trio" kolektīvā notiek triju prātu saplūšana vienā organismā, atstājot vietu brīvām improvizācijām, bet katra mūziķa skaņas modrība un spēks ved un paplašina spilgto noskaņu ceļojumā uz atklāsmi. Ritmiskās līnijas vijas cauri melodijai un melodija vijas cauri ritmiskajām līnijām. Tā, izejot no dziļa emocionālā pārdzīvojuma, mūzika liecina par sevi.

Grupā apvienojušies Latvijā un ārvalstīs zināmi mūziķi - Deniss Paškevičs (saksofons), Artis Orubs (bungas) un šoreiz mūziķiem pievienosies Edvīns Ozols (bass).

24. februāra koncerta sākums paredzēts plkst. 23:00. „Fire bar" atrodas viesnīcas „ Fontaine royal" telpās, Stūrmanu ielā 1.

Foto: Deniss Pashkevich trio. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV