Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pendulum uzstāsies kopā ar reperi MC Verse

EasyGet.lv, 22.02.2012. 15:20

24. februārī koncertzālē Palladium ar Dj setu viesosies viens no pasaulē spožākajiem deju mūzikas projektiem – Pendulum. Kopā ar dīdžejiem no apvienības Pendulum uzstāsies arī viņu grupas biedrs, angļu reperis MC Verse, informē koncertzāles Palladium pārstāvji.
Pendulum uzstāsies kopā ar reperi MC Verse

MC Verse jeb Benjamin Mount ir angļu izcelsmes reperis, mūzikas producents un ierakstu kompānijas īpašnieks. MC Verse Pendulum pievienojās 2006. gadā un, kopš tā laika, vienmēr piedalās Pendulum tūrēs un DJ setos. 2010. gadā MC Verse pirmo reizi piedalījās arī Pendulum skaņdarba ierakstā – viņa balss dzirdama vienā no apvienības slavenākajām dziesmām „The Vulture"

Kā iepriekš ziņots, piektdien, 24. februārī, koncertzālē Palladium notiks vērienīga deju mūzikas nakts. Pasākums pirmo reizi notiks divās zālēs vienlaikus ,un tajā bez Pendulum un MC Verse piedalīsies arī Muffer un aktuālākie pašmāju dubstep dīdžeji.

Pasākuma biļetes cena ir Ls 11, biļetes nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Tuvākie Palladium koncerti:
2. aprīlī Zola Jesus
5. aprīlī Gacho
20. aprīlī Tuborg Green Spring tūre
22. aprīlī The Do

Foto: MC Verse. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV