Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Pirmais Kurss" koncertēs „Teātra bārā"

EasyGet.lv, 24.02.2012. 09:13

Sestdien, 25. februārī, ap plkst. 22.00 uz Teātra bāra skatuves kāps grupa „Pirmais Kurss", sniedzot akustisku koncertu, kurā grupa sola iespēja savu hītu „Kaimiņu Kristaps", kā arī jaunāko veikumu – „Arnolds" un vēl apmēram duci dziesmu, informē mūziķu menedžere Madara Brikmane.
„Pirmais Kurss" koncertēs „Teātra bārā"

Grupa „Pirmais Kurss" tika izveidota zīmīgajā 2009. gada 9. septembrī (09.09.09.). Inspirējoties no tādām muzikālām apvienībām kā „Brigadieru brokastis", „Svešie", „P.O.R.N.O. & Co", „Puiši uz goda", ir radītas neskaitāmas melodijas, no kurām „Mums uz četriem" jau labu laiku notur stabilu 2. vietas pozīciju „Radio SWH" Radio Lāgas pilngadības kausā. Ar savu nopietno attieksmi pret mūziku „Pirmais Kurss" līdz šim ir dzirdējuši 110 decibelus skaļas ovācijas koncertu laikā gan Rīgas un ārpus Rīgas klubiņos, gan festivālā „Baltic Beach Party 2010", gan citos privātos pasākumos, bet ar to nebūt nav gana, „tāpēc, ticiet vai nē par grupu „Pirmais Kurss" jūs vēl daudz dzirdēsiet!" sola mūziķi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV