Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vic Anselmo prezentē video un dosies Eiropas koncertturnejā

EasyGet.lv, 24.02.2012. 09:53

Spēcīgās balss īpašniece un dziesmu autore Vic Anselmo 2012.gada martā sniegs vairākus koncertus dažādās Eiropas pilsētās, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu jauno albumu "In my fragile...", kas vācu leibla Danse Macabre paspārnē dienas gaismu ieraudzīja jau 2011. gada augustā, informē "Vic Anselmo Management".
Vic Anselmo prezentē video un dosies Eiropas koncertturnejā

Vic Anselmo šobrīd dzīvo Vācijā, kur notiek lielākā daļa koncertu, tomēr šoreiz koncertsērija sāksies dziedātājas dzimtenē, 7. martā uzstājoties BJMK Jelgavā, 9. martā - klubā "Nabaklab" Rīgā un 10. martā - Liepājas klubā "Fountaine Palace".

Vinlaicīgi ar gatavošanos turnejai ir tapis dziedātājas Vic Anselmo videoklips dziesmai Horizon. Videoklipa režisors ir foto māklslinieks Aleksandrs Trinitatovs (www.fotoninja.lv).

Dziedātājas daiļradi pieskaita galvenkārt pie Gothic rock/pop žanra bet īstenībā Vic Anselmo mūzika ir ļoti eklektiska. Dažadu stilu jaukšana izpaužas ne tikai starp daudzajām albuma dziesmām, bet iezīmējas arī katrā kompozīcijā atsevišķi, piedāvājot klausītājām muzikālu piedzīvojumu no liriskas popdziesmas līdz metālam un no mūzikla līdz avangardam, tikai vienas dziesmas ietvaros.

Vic Anselmo ir pirmā Latvijas alternatīvās skatuves pārstāve, kas ieguvusi atpazīstamību ārpus Baltijas valstīm. Vic Anselmo radoša daiļrade ir augsti novērtēta starp kritiķiem. Viņa tika izvēlēta par "Newcomer of the month"vācu žurnālā "Orkus" kurš ir viens no lielākajiem vācu gothic/electro mūzikas un kultūras žurnāliem ka arī bija iekļauta britu zurnalista Micka Mercera grāmatā "Music To Die For "veltīta gotiskaj kulturaj.

2011. gadā populārais vācu elektro-avangarda duets "Deine Lakaien" izvēlējies Vic Anselmo par savas Eiropas turnejas "Indicator" iesildītāju. Vic Anselmo uzstājās visos 24 tūres koncertos, kuros ieguva daudz jaunu fanu un brīnīšķīgu atsauksmju. 2011.gada augustā dziedātāja devās "In my fragile..." Ķīnas tūrē.

Līdz ar jaunajām dziesmām skatītājiem būs iespēja baudīt Vic Anselmo skatuves tēlu - anime lellei līdzīgo meitenīti no debijas albūma "Trapped in a Dream" ir nomainījusi drosmīga cīnītāja, kas pārdzīvojusi cilvēces bojāeju.

Mistiskie pareģojumi par pasaules galu 2012. gadā saskan ar "In my fragile..." tematiku. Ieraksts kā postapokaliptiskas filmas skaņu celiņš brīžiem caur ironiju, brīžiem izmisumu uz pasaules bojāejas fona ataino cilvēka iekšējo cīņu un sabrukumu.

Programmā papildus iekļauti arī daži skaņdarbi akustiskā izpildījumā - tikai klavieres un balss.

Vic Anselmo "In my fragile..." tūres datumi:

07.03 Jelgava (LV) BJMK
09.03 Rīga (LV) Naba club
10.03 Liepāja (LV) Fontaine Palace
14.03 Warsaw (PL) Kociol
16.03 Herk-de-Stad (BE) Gothville festival
17.03 Rijswijk(NL) Gothic & fantasy beurs
18.03 Rijswijk(NL) Gothic & fantasy beurs
20.03 Krefeld (D) Jazzkeller
21.03 Bochum (D) KULT
22.03 Berlin (D) Duncker club
23.03 Uster (CH) Rock city
24.03 Annaberg-Buckhholz (D) Alte Brauerei

Papildu informācija: www.vicanselmo.com
www.facebook.com/vicanselmomusic
www.draugiem.lv/vicanselmo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV