Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dzimšanas dienas vēlējumi nokļūs uz lielkoncerta „Liepāja Svin" ekrāniem

EasyGet.lv, 27.02.2012. 10:14 | komentāri (1)

No 27. februāra līdz 8. martam Rietumu Radio ikvienam sniedz iespēju iesūtīt vēlējumus Liepājai 387. dzimšanas dienā, informē Rietumu Radio pārstāve Linda Brūdere. Liepāju sveikt svētkos tiek aicināti ne tikai liepājnieki, bet ikkatrs, kura sirdī mīt liepājnieciskais gars. Katrs, kuram par pavadīto laiku Liepājā palikušas pozitīvas un jaukas atmiņas. Katrs, kurš uzskata, ka Liepājai piemīt īpašs šarms un dvēsele.
Dzimšanas dienas vēlējumi nokļūs uz lielkoncerta „Liepāja Svin" ekrāniem

"Pievieno vēlējumu kā komentāru portāla Draugiem.lv sadaļā Pasākumi -Liepāja Svin un piedalies konkursā!" - aicina Rietumu Radio komanda. Divi oriģinālākie vēlējumu autori iegūs ieejas biļetes uz lielkoncertu "Liepāja Svin" divām personām.
Visus iesūtītos vēlējumus 17. martā, kad Liepājas Olimpiskā centra Arēnā otro gadu pēc kārtas skanēs lielkoncerts "Liepāja Svin", pasākuma apmeklētāji varēs lasīt uz skatuves lielajiem ekrāniem. Pievienojies sveicēju pulkam un kļūsti par svētku viesi!

Biļetes iespējams iegādāties Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Liepājas Teātrī, tirdzniecības centrā RIMI Ostmala, Liepājas Olimpiskajā Centrā, internetā - http://www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā. Biļešu skaits ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV