Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andžeja Grauda bungu skola aicina uz koncertu

EasyGet.lv, 27.02.2012. 14:17

Gain Fast, Gustavo bundzinieks Andžejs Grauds, nemitīgi praktizējot un uzlabojot savas buņģiera dotības, nolēmis tajās dalīties un kā loģisks rezultāts ir viņa izveidotā bungu skola, kas jau ceturto reizi aicina uz koncertu.

Koncertā 4. martā klubā "Artelis-gandrīz teātris" piedalīsies pašmāju mūzikas zvaigznes, kā arī bungu skolas audzēkņi, kuri izpildīs pašu izvēlētas latviešu un ārzemju estrādes dziesmas. Andžejs kopā ar saviem audzēkņiem piedāvās unikālu bungu šovu, kura laikā tiks izmantoti vairāki bungu seti. Starp koncerta viesiem būs tādi mūziķi kā Kaža, Andris Kivičs, Liene Šomase, grupa Per, Ivo Grīsliņš-Grīslis, Edvīns Zariņš, Dj Vento u.c.

Bungu skola dibināta 2008.gadā, un tajā pastāvīgi darbojas vairāk nekā 30 jaunieši, vecumā no 3 līdz 35 gadiem. Skolā iespējams apgūt estrādes bungu komplekta spēli dažādākajos stilos, bungu un mūzikas teoriju, kā arī darbu sitaminstrumentu grupās.

Skolā bieži viesi ir jau pazīstami bundzinieki un mūziķi no Baltijas valstīm, kuri vada meistarklases un dalās savā pieredzē ar jaunajiem censoņiem.

Vairāk informācijas par Andžeja Grauda bungu skolu – www.bunguskola.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV