Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Ļeņingrad" koncertēs Arēnā Rīga

EasyGet.lv, 11.01.2012. 15:00

9. martā Arēna Rīga pārtaps par neredzētu un nedzirdētu pozitīvu noskaņu teritoriju. Veiksmīgākie vīrieši varēs apsveikt savas mīļotās īpaši ekstravagantā veidā, savukārt tiem, kuri pagaidām nav atraduši savu otro pusīti, grupa „Ļeņingrad".
Grupa „Ļeņingrad" koncertēs Arēnā Rīga

Lai gan mūziķiem ir huligānu, dzērāju un rupekļu slava, lielākā daļa viņu dziesmu ir veltīta vīrieša un sievietes attiecībām. Grupa apzinās, ka mūsdienu jauniešiem (un ne tikai jauniešiem) ir apnikušas saldsērīgi depresīvās mīlas dziesmas, tāpēc izpilda tās viņiem vien raksturīgā manierē. Iespējams, tāpēc cilvēkiem patīk viņu nevaldāmā enerģija un gaisotne, kuras tik ļoti trūkst smalki pieglaustajā un mazliet grūtsirdīgajā Rīgā.

Vai grupa, kas pēdējā laikā no jauna apvienojusies, patiesi ir to pasakaino honorāru, kādus tā prasa, vērta? Ja reiz cilvēki ir gatavi maksāt, tad laikam jā! Turklāt lielākā daļa šīs naudas tiek maksāta nevis par mūziku, bet gan par neticamo brīvības sajūtu, kuru šie 15 brutālie vīrieši un viena garkājaina rudmate spīguļiem rotātā tērpā spēj radīt vien ar savu parādīšanos uz skatuves. Šķiet, viņi ir tādi paši kā mēs! Taču pietiek iznākt vienam līdz viduklim kailam ciniķim, sliņķim un pļēguram, un visiem kļūst skaidrs, ka var dzīvot arī tā, kā pašam gribas, jo grupa „Ļeņingrad" – tā ir patiesības bazūne bez jebkādiem izsmalcinājumiem!

Koncerta programmas pamatā lielākoties ir gadiem pārbaudītas vērtības, tomēr dalībnieki to pastāvīgi papildina ar jaunām kompozīcijām, kas teju acumirklī iegūst hitu statusu. Sergejs Šnurovs meistarīgi nodarbojas ar to, ko patiesi pieprot, nenovirzīdamies no jau iebrauktas takas. Tomēr šajā pārgalvīgi plātīgajā un stilīgi ieraujošajā veču kompānijā ir ienākusi kāda krāšņa dāma, kas nedz dzer, nedz smēķē, toties ar savu klātbūtni izdaiļo jebkuru koncertu. Tā ir vienreizīgā džeza dziedātāja Jūlija Kogana, kuru mīļi sauc arī par Juļu-Kājām un kura spēj piešķirt valdzinājumu pat rupjākajam tekstam.

Grupa „Ļeņingrad" kopā ar tās līderi, sava laika sociālo kamertoni un neoficiālo modes noteicēju Sergeju Šnurovu aicina atpūsties un izbaudīt lielisku piektdienas vakaru labā kompānijā. Par patīkamu sabiedrību rūpēsies speciālais biļešu piedāvājums – tikai vienu mēnesi „Biļešu Servisa" kasēs ir iespējams iegādāties ieejas biļetes par 10 latiem, fanu zonā – par 15 latiem. Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Koncertu organizē producentu kompānija „ASG Production" sadarbībā ar "Mix Media Group".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV