Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā uzstāsies trance mūzikas revolucionārs Markus Šulcs

EasyGet.lv, 27.02.2012. 16:46

Piektdien, 16. martā, pasākumu sērijas "Elements" ietvaros klubā "Essential" uzstāsies trance mūzikas revolucionārs Markus Šulcs, informē "Propeller Productions".
Rīgā uzstāsies trance mūzikas revolucionārs Markus Šulcs

Dīdžejs un producents Markus Šulcs (Markus Schulz) aizvadītās desmitgades laikā ir kļuvis par vienu no ietekmīgākajiem mūziķiem elektroniskās deju mūzikas industrijā. Publikas atzinību viņš izpelnījies, pateicoties savam tumšajam, bet tajā pašā laikā pārdomātajam un melodiskajam mūzikas stilam. Apvienojot progressive house un trance skaņas, Šulcs radījis pats savu muzikālo rokrakstu, kas mainījis trance mūzikas skanējumu globālā līmenī. Ar Markusa Šulca parādīšanos aizsākās īsta revolūcija trance mūzikas industrijā.

Mūziķa karjera sāka strauji attīstīties 2004. gadā, kad viņš parakstīja līgumu ar aģentūru David Lewis Productions un, sadarbojoties ar Armin van Buuren un Armada Music, izveidoja "Coldharbour Recordings", kas aizvadīto gadu laikā ir kļuvis par vienu no vadošajiem leibliem elektroniskās deju mūzikas industrijā. Pateicoties Šulcam, 2005. gadā sāka izdot respektablo un nu jau vienu no visilgāk pastāvošajām kompilācijas albumu sērijām deju mūzijas pasaulē - "The City Albums". Katrs šīs sērijas albums tiek izdots par godu kādai no pasaules pilsētām, kas visvairāk ir iedvesmojusi Šulcu un viņa mūziku. Speciāli šiem albumiem tiek veidoti un pielāgoti skaņdarbi, kas vislabāk spēj attainot katras attiecīgās pilsētas būtību. Pirmais šīs sērijas albums iznāca par godu Maiami, bet jaunākais albums veltīts saulainajai Losandželosai, kas, pēc Šulca domām, ir Amerikas elektroniskās deju mūzikas epicentrs.

Ar milzīgiem panākumiem kopš 2002. gada raida Šulca veidotais radio šovs Global DJ Broadcast, ko nu jau ik nedēļu klausās miljoniem deju mūzikas cienītāju visā pasaulē. Raidījumā viesojušās tādas zvaigznes kā Paul van Dyk, Ferry Corsten, Andy Moor, Cosmic Gate un daudzi, daudzi citi.

Markus Šulcs ir viens no smagāk strādājošajiem puišiem elektroniskās deju mūzikas industrijā. Papildus darbam studijā un iknedēļas radio šovam, viņam vēl atliek laiks priecēt savas mūzikas fanus, piedaloties tādos festivālos kā Trance Energy, Dance Valley, Creamfields un daudzos, daudzos citos pasākumos. Šulca muzikālā darbība turpina iedvesmot miljoniem klausītāju, fanu, mūzikas producentu un dīdžeju visā pasaulē.

"Nav šaubu - šis būs viens no skaļākajiem "Elements" sērijas pasākumiem," prognozē rīkotāji. Kopā ar Markusu Šulcu uz kluba Essential lielās skatuves kāps Kaspar Kondrat, kā arī "Elements" pasākumu rezidents - Pulser.
Biļetes uz pasākumu varēs iegādāties, sākot no otrdienas, 28. februāra, Biļešu Servisa kasēs un internetā: http://www.bilesuserviss.lv/

Vairāk informācijas par pasākumu:
http://www.markusschulz.com/
http://www.essential.lv/
http://www.facebook.com/PROPELLERPRODUCTIONS

Foto: Markus Šulcs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV