Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lielkoncerta „Liepāja svin" biļetes kļūs dārgākas

EasyGet.lv, 28.02.2012. 11:38

Vēl šodien un rītdien sēdvietu biļetes uz lielkoncertu „Liepāja svin" maksās Ls 6, bet stāvvietu - 4Ls. Savukārt no ceturtdienas, 1. marta, biļešu cena gan sēdvietu, gan stāvvietu zonā pieaugs par vienu latu, informē koncerta organozatori "Rietumu Radio".
Lielkoncerta „Liepāja svin" biļetes kļūs dārgākas

Atgādinām, ka līdz 8. martam ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties unikālā projektā un apsveikt Liepāju tās 387. dzimšanas dienā. Visi iesūtītie apsveikumi tiks apkopoti un lielkoncerta „Liepāja svin" laikā projicētu uz skatuves lielajiem ekrāniem.

Apveikumi Liepājai dzimšanas dienā jāsūta uz e-pastu liepajasvin@rietumuradio.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni. Divi oriģinālāko apsveikumu autori tiks dāsni apdāvināti ar lielkoncerta „Liepāja svin" ieejas kartēm.

Liepājas dzimšanas dienas lielkoncerts „Liepāja svin" notiks 17. martā plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā Centra Arēnā. Lielkoncertā uzstāsies grupa „Tumsa", „Musiqq", Ivo Fomins un Edijs Šnipke.

Biļetes uz pasākumu pieejamas „Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV