Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Edītes Piafas dziesmas skanēs Ropažos

EasyGet.lv, 28.02.2012. 11:49

Ropažu Kultūras centrs par godu Starptautiskajai Sieviešu dienai aicina ieklausīties dievišķās Edītes Piafas dziesmās, kas uzārda dvēseli.
Edītes Piafas dziesmas skanēs Ropažos

Koncetrprogramma „Edīte Piafa. Atmiņu nakts" Ropažu Kultūras un izglītības centrā izskanēs 9. martā plkst. 19:00.

Edītei Piafai nepiemita neviena no tām īpašībām, kas parasti piemīt zvaigznēm. Taču, kad atvērās priekškars, notika brīnums. Skatītāju acu priekšā bija dziedātāja, kuru pamatoti sauca par dievišķu. Edīte Piafa iemiesoja sevī un savās dziesmās Francijas garu, un par viņas dzīvi joprojām stāsta leģendas.

„Laimes kalngalus sasniegusī un zaudējumu bezdibeņos kritusī – bezgala dziļi un patiesi, skaudri un sāpīgi savu dzīves ceļu iezīmē mazā parīziete, saukta par zvirbulēnu" – tā kāds reiz rakstījis par izcilo franču dziedātāju Edīti Piafu.

Piafas lomā iejutīsies Latvijas Nacionālās Operas soliste Baiba Berķe. Kopā ar viņu uz skatuves būs arī mūziķi ar krāšņo un savdabīgo tembru instrumentiem: vijoli (Indulis Cintiņš), akordeonu (Jūlija Skipore) un kontrabasu (Viktors Veļičko). Visu programmu kopā turēs muzikoloģes Karinas Bērziņas stāstījums.

Biļetes iepriekšpārdošanā par 4 un 5 Ls nopērkamas Ropažu KIC. Tālrunis informācijai: 26321225.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV