Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Somu rokgrupa „The Souls" un pašmāju „Eskimo" uzstāsies „Nabaklab"

EasyGet.lv, 01.03.2012. 09:16

Somu rokgrupa „The Souls", kas sniedza eksplozīvu koncertu 2010. gada „Fontaine Festival", sestdien, 3. martā uzstāsies klubā „Nabaklab" , informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Somu rokgrupa „The Souls" un pašmāju „Eskimo" uzstāsies „Nabaklab"

Sestdien ar vienīgo koncertu Latvijā klubā „Nabaklab" viesosies somu rokgrupa „The Souls", kuri pirms pāris gadiem ar savu enerģisko un spēcīgo uzstāšanos uz „Fontaine Festival" galvenās skatuves pārsteidza daudzus pasākuma apmeklētājus.

Grupu 2007. gadā izveidoja brāļi Jani un Toni Orpana, ietekmējoties no dumpinieciskas, astoņdesmitajos gados Lielbritānijā pastāvošas sociālās grupas ar tādu pašu nosaukumu. Tas labi dzirdams „The Souls" mūzikā, kura – lai gan grupas sastāvā ir tikai trīs mūziķi – ir pilna agresīvu ģitāru skaņu un lielām stadiona grupām raksturīgas attieksmes.

3. marta koncertā kā pašmāju iesildītāji uzstāsies apvienība „Eskimo", kuru sastāvā spēlē vairāki agrāk populārās grupas „Tribes of the city" dalībnieki un, kaut gan „Eskimo" mūzika ir citāda un daudz mierīgāka, tie noteikti spēs turēt līdzi somu skatuves biedriem. Pie DJ pults kluba mazajā zālē – DJ Dub:ra ar dubstep, funk un breakbeat skaņām.

Klubs „Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums paredzēts ap 22:00 un ieejas maksa ir viens lats, taču, piesakoties kluba sociālajā tīklā www.facebook.lv profila izveidotajā pasākumā, ieejas maksa nebūs jāmaksā.

Papildu informācijas: www.nabaklab.lv un www.thesouls.net

Foto: Somu rokgrupa „The Souls". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV