Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Frailty aicina uz albuma prezentācijas koncertu

EasyGet.lv, 02.03.2012. 08:20

Sestdien, 3. martā, klubā „Melnā Piektdiena" notiks Baltijas melanholiķu koncerts, kura ietvaros pašmāju doom metal apvienība iepazīstinās ar jaunāko albumu „Melpomene".
Frailty aicina uz albuma prezentācijas koncertu

Frailty – grupa no Rīgas, kuru jaunākais albums „Melpomene" pagājušajā nedēļā izdots arī Ukrainā. Frailty muzicēšanas maniere sevī apvieno dažādus smagnējās mūzikas stilus – doom/death, bet grupa palikusi uzticīga tumšam, skumjam un smagnējam skanējumam, nezaudējot melodiskumu un skumjo noskaņu.

http://www.draugiem.lv/frailty

Talbot – divu cilvēku doom/ drone duets no Igaunijas, grupas diskogrāfijā šobrīd vien divi albumi, bet intensīva koncertēšana pasaulē, galvenokārt pateicoties enerģiskai uzņēmībai, mazajam sastāvam un specifiskajai mūzikai. Rīgā grupa viesojusies vairākas reizes, šajā – sola spēlēt arī jaunākos skaņdarbus.

http://talbot-music.com/

Life's Edge – Lietuvas jauniešu grupa, kas spēlē melodisku, enerģisku, smagnēju un melanholisku mūziku, koncertā prezentēs arī savu debijas EP „Left In Despair" .

http://www.reverbnation.com/lifesedge

Klubs būs atvērts no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00, ieeja: 4 LVL.

Vairāk info: http://www.draugiem.lv/ev/18377208/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV