Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Radio SWH Rock atklās klubu

EasyGet.lv, 02.03.2012. 12:02

Sestdien, 3. martā, plkst 20:30 Tērbatas ielā 73 tiks atklāts Radio SWH Rock klubs, informē „Radio SWH" pašreklāmas daļa.
Radio SWH Rock atklās klubu

Kluba atklāšanas pasākumu iesildīs grupas "Dzelzs vilks" un "Laime pilnīga", viņu priekšnesumam sekos A/s "Radio SWH" valdes priekšsēdētāja Jāņa Šipkēvica svinīgā uzruna un kluba oficiālā atklāšanas ceremonija.

Klātesošie varēs aplūkot vinila plates no retām kolekcijām un dažādas ģitāras, kuras atceļojušas no Londonā slavenās Denmark ielas – tā pasaulē ievērojama ar vislielāko mūzikas instrumentu veikalu skaitu uz vienas ielas. Klubā ir arī Juke box mūzikas automāts, kurā apmeklētāji varēs izvēlēties sev tīkamas rokdziesmas no ļoti plaša klāsta - ap 10 000 dziesmu, savukārt tās videoklipu varēs skatīt uz lielā ekrāna bārā. Līdz ar to, jebkuram no apmeklētājiem būs iespēja noteikt klubā skanošo mūziku.

Līdz ar kluba atklāšanu, Radio SWH Rock spēris soli tuvāk saviem klausītājiem, savukārt A/s "Radio SWH" kļūst par vienu no medijiem Latvijā, kuram piederoša preču zīme tiek izmantota mūzikas kluba nosaukumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV