Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Tautas mīlētākā dziesma skanēs lielkoncertā „Liepāja Svin"

EasyGet.lv, 05.03.2012. 10:05

28. februārī Latvijas Nacionālajā operā tika pasniegtas tradicionālās Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par 2011. gada labākajiem mūzikas ierakstiem. Arī liepājnieku duets „Musiqq" kāpa uz operas skatuves kā vieni no balvu ieguvējiem.
Tautas mīlētākā dziesma skanēs lielkoncertā „Liepāja Svin"

Grupas „Musiqq" izpildītā dziesma „Angel in disguise" kļuva par mīlētāko 2011. gada dziesmu. Nominācija „Mīlētākā dziesma" tiek noskaidrota jau ceturto gadu pēc kārtas, kad paralēli žūrijas vērtējumam tiek apkopots arī tautas balsojums par gada labāko dziesmu. Šogad par nominācijai izvirzītām dziesmām kopsummā nobalsojuši bija 163 192 cilvēku. Par mīlētāko dziesmu - „Musiqq" skaņdarbu „Angel in disguise" - nobalsoja 36 297 cilvēku.

Emīls Balceris uzsver, ka iegūtā balva duetam „Musiqq" sniedz papildu spēku un motivāciju turpināt iesākto un radīt jaunus hitus. „Mēs esam ļoti priecīgi un gandarīti par šo balvu, jo tā ir klausītāju balva. Cilvēki mūs ir novērtējuši un atzinuši, ka šī dziesma patikusi vislabāk. Turpināsim strādāt un radīt daudz kā jauna," stāsta Emīls.

Gada mīlētāko dziesmu un citus „Musiqq" skaņdarbus būs iespējams dzirdēt 17. martā, kad puiši kopā ar grupu „Tumsa", Ivo Fominu un Ediju Šnipki kāps uz Liepājas Olimpiskā centra Arēnas skatuves, lai kopīgiem spēkiem liepājniekiem dāvātu Liepājas dzimšanas dienas lielkoncertu „Liepāja Svin".

Liepājas dzimšanas dienas lielkoncerts „Liepāja Svin" notiks 17. martā pulksten 19.00 Liepājas Olimpiskā Centra Arēnā. Biļetes uz pasākumu pieejamas „Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas - Ls 5.00 un Ls 7.00. Tuvojoties lielkoncertam, biļešu cenas sadārdzināsies.

Foto: Musiqq. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV