Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vic Anselmo uzstāsies Rīgā, Liepājā un Jelgavā

EasyGet.lv, 05.03.2012. 17:56

Šonedēļ dziedātāja un dziesmu autore Vic Anselmo dosies koncertturnejā, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu jauno albumu "In my fragile...", kas vācu leibla Danse Macabre paspārnē dienas gaismu ieraudzīja jau 2011. gada augustā, lasāms mūziķes profilā portālā draugiem.lv.
Vic Anselmo uzstāsies Rīgā, Liepājā un Jelgavā

Koncertsērija sāksies dziedātājas dzimtenē – 7. martā koncerts notiks Jelgavā BJMK, 9. martā Vic Anselmo uzstāsies Rīgā klubā "Nabaklab", 10. martā - Liepājā klubā "Fontaine Palace".

Skatītājiem būs iespēja baudīt ne tikai jaunas dziesmas Vic Anselmo, bet arī jauno skatuves tēlu - anime lellei līdzīgo meitenīti no debijas albuma "Trapped in a Dream" ir nomainījusi drosmīga cīnītāja, kas pārdzīvojusi cilvēces bojāeju.

Mistiskie pareģojumi par pasaules galu 2012. gadā saskan ar "In my fragile..." tematiku. Ieraksts kā postapokaliptiskas filmas skaņu celiņš brīžiem caur ironiju, brīžiem izmisumu uz pasaules bojāejas fona ataino cilvēka iekšējo cīņu un sabrukumu.

Vic Anselmo uzstāsies ar grupu, bet programmā papildus iekļauti arī daži skaņdarbi akustiskā izpildījumā - tikai klavieres un balss.

Kā īpašā viešņa koncertā Rīgā klubā "Nabaklab" uzstāsies jaunā dziesminiece Elizabete Balčus. Koncerta sākums plkst. 20:00. Ieejas maksa koncertā "Nabaklab" - 3 lati. Pirmajiem 30 apmeklētāji saņems dāvanu - Vic Anselmo CD "In my fragile...".

Vic Anselmo uzstājas Cīrihē, iesildot Deine Lakaien 2011. gada Eiropas turnejas laikā:

Foto: Vic Anselmo. Foto (c) Aleksandrs Trinitatovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV