Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Elkupe", Imants Daksis un „Astrowind" koncertēs klubā "Nabaklab"

EasyGet.lv, 06.03.2012. 21:44

Projekts „Elkupe", kas izveidots pasākuma „Gadalaiku elpas Siguldā" ietvaros, kā arī grupas draugi Imants Daksis un „Astrowind", trešdien, 7. martā, uzstāsies klubā "Nabaklab", vēsta informācija kluba mājaslapā.
„Elkupe", Imants Daksis un „Astrowind" koncertēs klubā "Nabaklab"

Grupa „Elkupe" izveidota projekta „Gadalaiku elpas Siguldā" ietvaros, kurā apvienojušies neatkarīgās mūzikas pārstāvji, arī no Siguldas. Skanējuma izveidē apvienība „Elkupe" nozīmīgi ietekmējusies no Siguldas apkaimes dabas estētikas un spēcinošās enerģētikas, latviešu kultūras introspektīvā garīguma, minimālisma mūzikas, kā arī metafiziskas pieredzes atainojumiem dažādu kultūru literatūrā un kinomākslā. Īpaša loma šajā apvienībā ir video projekcijām, kuras veidojis videomākslinieks Mārcis Ābele („Tritone Studio") un aerovideo autors Kārlis Keiris.

Projektu trešdienas koncertā ar savu uzstāšanos pavadīs dziesminieks Imants Daksis, kā arī elektroakustiskais projekts „Astrowind".

Koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00 un ieeja klubā būs bez maksas.

Foto: Imants Daksis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV