Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Haralds Sīmanis prezentēs jaunu albumu

EasyGet.lv, 07.03.2012. 08:57

Haralda Sīmaņa albums „Es esmu rīts" klajā nāks 15. martā, tā prezentācija ar īpašu koncertprogrammu notiks klubā "Nabaklab", informē kluba pārstrāvis Edgars Āboliņš.
Haralds Sīmanis prezentēs jaunu albumu

Daļai klausītāju Haralda balss nešaubīgi saistās ar astoņdesmitajiem gadiem. Tomēr nekur Haralds nebija pazudis arī pēdējos gados. Tepat vien mums blakus strādāja, radīja dziesmas, muzicēja. Vienīgi TV šovu laikmetā dziesminieki bieži paliek prožektoru neapspīdēti. Pēdējos gadus Haralds daudz ir muzicējis kopā ar Ilzi Grunti. Ar Ilzi un viņas brāli, kontrabasa meistaru Andri Grunti, ir radīta koncertprogramma, kas veido albuma „Es esmu rīts" pamatu. Arī šajā albumā visu dziesmu tekstu autors ir Arvīds Ulme. Ierakstā piedāvātas 11 kompozīcijas.

Pirms pāris gadiem Haraldu uzrunāja Jānis Vītols un piedāvāja izdot kādu ierakstu. Diemžēl Jānis šo savu ieceri nepaguva īstenot. Jānis Vītols ir izdarījis daudz. Viņš ir izveidojis nelielu mūzikas izdevniecību „Gauja Records", daudzi radošie ļaudis pazīst krodziņu „Gauja" uz Tērbatas ielas, Jānis ir arī viens no "Nabaklab" dibinātājiem. Tomēr vēl vairāk palika nepagūts. Tāpēc Jāņa Vītola draugi un sadarbības partneri viņa piemiņai ir īstenojuši šo ieceri – izdot Haralda Sīmaņa albumu. Haralds Sīmanis ir viens no Latvijas savdabīgākajiem talantiem – tīrradnis, kā viņu savulaik nosauca Marģeris Zariņš. Viņa īpašo balss tembru nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejams visās biļešu servisa kasēs, "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

http://www.nabaklab.lv
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/klubu_pasakumi/?concert=99613

Foto: Haralds Sīmanis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV