Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Carl Winther Quartet uzstāsies Sieviešu dienas koncertā

EasyGet.lv, 07.03.2012. 09:36

Džeza kvartets Carl Winther Quartet 8. martā koncertēs teātrī "Ginger & Fred", Tērbetas ielā 2.
Carl Winther Quartet uzstāsies Sieviešu dienas koncertā

Apvienojoties četriem mūziķiem no trim valstīm - Dānijas, Igaunijas un Latvijas, radies internacionāls džeza kvartets Carl Winther Quartet, kura sastāvā veiksmīgi darbojas pieredzējuši un sevi starptautiski jau apliecinājuši džeza meistari, - Deniss Paškevičs, saksafonists, kurš plašākai sabiedrībai pazīstams kā grupas Time After Time dalībnieks, vairāk nekā 10 dažādu džeza grupu dibinātājs un vadītājs; Carl Winther – pianists, atzīts par labāko jauno jazz komponistu Dānijā; Peedu Kaas, šobrīd viens no pieprasītākajiem džeza basistiem Skandināvijā, izglītību ieguvis dzimtenē Igaunijā, Somijā, Dānijā un šobrīd pārstāv Stokholmas Karalisko Mūzikas Konservatoriju un Ivars Arutjunjans, bundzinieks, kas šobrīd studē Kopenhāgenes Mūzikas konservatorijā, konkursa "Yamaha Drumday 2011" laureāts. Kvartetu izveidojis pianists Carl Winther, šobrīd Skandināvijas valstīs pieprasītākā jaunā džeza zvaigzne, kura augstā profesionalitāte izpaužas spējā brīvi improvizēt, saglabājot kompozīciju precizitāti un ritmiskumu.

Koncertā tiks izpildītas oriģinālkompozīcijas, kas klausītājiem ļaus izbaudīt skandināviska modernjazz ekstravaganci, jazz standartus, un īpašo noskaņu, ko, perfekti sadarbojoties profesionāliem mūziķiem, sniedz brīvā izprovizācija.

Biļetes uz koncertu un izrādēm ir nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī "Ginger & Fred" kasē, kurā laika posmā no 8. līdz 11. martam ir īpaši izdevīgs piedāvājums, - pērkot biļetes uz jebkuru izrādi, saņemsiet 50% atlaidi.

Papildu informācija: www.gingerandfred.lv

Foto: Carl Winther Quartet. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV