Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Muzikālās vakariņas kopā ar Flame & The Rolltones

EasyGet.lv, 07.03.2012. 09:56

Muzikālais teātris "Ginger & Fred" Tērbatas ielā 2, bijušajā Vernisāžā, piedāvā ne tikai muzikālās izrādes pieaugušajiem un uzvedumus bērniem, bet trešdienu vakaros interesenti tiek laipni aicināti uz Muzikālajām vakariņām, informē Ginger&Fred pārstāvji.
Muzikālās vakariņas kopā ar Flame & The Rolltones

"Ginger & Fred" visu marta mēnesi trešdienu vakaros plkst. 19:00 aicina uz "Muzikālām vakariņām". Nepiespiestā atmosfērā apmeklētājiem tiek dota iespēja pavakariņot restorānā, nesteidzīgi iemalkot vīnu vai kādu atspirdzinošu dzērienu no bāra, kurš īpaši šim notikumam sarūpējis draudzīgu pārsteigumu – 20 % atlaidi visiem dzērieniem, fonā skanot dzīvajai mūzikai. Visu marta mēnesi tā būs apvienība "Flame & The Rolltones", kura savam priekšnesumam sagatavojusi īpašu programmu, tanī iekļautas labi zināmas dziesmas no pagājušā gadsimta, kā arī mūsdienu populārās dziesmas. Sev tīkamas dziesmas un melodijas sagaidīs gan popa, gan roka un latviešu populārās estrādes mīļotāji.

"Flame & The Rolltones" sastāvā darbojas četri pieredzējuši mūziķi – vokālists Atis Zviedris, kurš apguvis vokālo mākslu Rīgas Doma Kora skolā, bijis vairāku konkursu laureāts, savulaik iemantojis atpazīstamību kā realitātes šova "Talantu Fabrika 1" dalībnieks, šobrīd paralēli piedalās arī vairākos citos projektos – FOOC, Busy Bee; Valters Sprūdžs spēlē basģitāru jau 10 gadus un savu muzikālo izglītību pilnveidojis, studējot Londonā. Valters uz skatuves redzams arī kopā ar Goran Gora, GG Choir un The WoW; bundzinieks Uģis Eihvalds, Rīgas Doma Kora skolas absolvents, šobrīd spēlē arī Sigma, un The WoW; Jānis Lācis, kurš savu ģitārspēli izkopj jau septiņus gadus, to apguvis pie dažādiem pasniedzējiem, un šobrīd iesaistījies arī grupā The WoW un Funky Drivers.

Grupas sekmīgā darbība devusi iespēju tai uzstāties arī ārpus Latvijas robežām (Austrija) kā arī laika gaitā izveidojusies sadarbība ar dažādiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem, to vidū, Varis Vētra, JannyMay, Miks Dukurs, u.c.
Kā atzina Andra un Kaspars, pēc "Muzikālām vakariņām" sastapts pāris, Ata Zviedra muzikālās apvienības repertuāra izvēle, kā arī brīvā un nepiespiestā atmosfēra un atbilstošais telpu izkārtojums, pēc maltītes ieturēšanas rosina arī uz dejām.

Ieeja pasākumā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV