Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mūzika no Padomju laika filmām kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 07.03.2012. 09:59

Šodien, 7. martā, kafejnīcā "Taka" mūziku no Padomju laiku kinofilmām spēlēs elektroniskās mūzikas projekts „Dubna", informē kafejnīcas pārstāve Līga Stibe.
Mūzika no Padomju laika filmām kafejnīcā "Taka"

„Dubna" ir latgaliešu left-field elektroniskās mūzikas projekts. Savās kompozīcijās „Dubna" izmanto klišejiskus regeja un hip hopa ritmus, kurus caurvij dub mūzikas psihedēlijai piemītošās noskaņas. To visu papildina un savdabīgu skanējumu piešķir nostaļģija pēc Padomju pasaules kārtības.

Šovakar plkst. 21:00 „Dubna" priecēs kafejnīcas apmeklētājus ar Padomju laiku filmu mūzikas kosmisko skanējumu. Vakars sola atsaukt atmiņā ainas no „Stalkers" un citām zināmām tā laika filmām. Programmā kino mūzika no 70. un 80. gadiem. Ieeja - bez maksas.

Kafejnīca "Taka" atrodas Miera ielā 10. Kafejnīca apmeklētājiem piedāvā ar mīlestību gatavotas uzkodas, gardus ēdienus, mājas vīnu, labu mūziku, mieru un prieku visa mūža garumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV