Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā notiks atbalsta koncerts dziesminiekam Andrim Černovam

EasyGet.lv, 12.03.2012. 13:07

Ceturtdien, 15. martā, pulksten 20 Latvijas 1.rokkafejnīcā, Liepājā notiks atbalsta koncerts dziesminiekam Andrim Černovam, informē rokkafejnīcas mūzikas pasākumu rīkotāja Maija Kalniņa.
Liepājā notiks atbalsta koncerts dziesminiekam Andrim Černovam

Koncertā piedalīsies un muzicēs pats Andris Černovs, kā arī Kaspars Dimiters, Uldis Kākulis, Ainars Virga, Zanda Štrausa, Maija Kalniņa, Viktors Ellers, Normunds Kalniņš, Kristīne Locika, Kristaps Sudmalis, Jana Egle, Zane Zālīte, Noris, Aleksandrs Krasavins un Emīls Dreiblats.

Šobrīd Andris Černovs dzīvo Liepājā un atveseļojas no smagām veselības problēmām. Koncertā savāktie ziedojumi tiks novirzīti Andra Černova atveseļošanās atbalstam.

"Andris Černovs ir visai mistiska personība latviešu mūzikā. Vienreiz viņš var parādīties baltās plandošās drānās un atgādināt pravieti, kurš spējīgs iet pa ūdens virsu, bet citreiz - tērpies melnā motociklistu ādas jakā kā dzīves vētru skarts rokeris. Kad viņš paņem rokās akustisko ģitāru un, aizvēris acis nododas īsai meditācijai, pirms sākt dziesmu, visi klātesošie sastingst. Un tad Černovs, nopētījis apkārtējo reakciju caur sirmajām garo matu cirtām un viltīgi pasmīnējis, sāk spēlēt un dziedāt", par Černovu precīzi stāsta mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.

Naudu dziesminieka atveseļošanās atbalstam var ziedot arī "Latvijas mūzikas atbalsta fonda" kontā, ar norādi Andrim Černovam.

Nodibinājums "LATVIJAS MŪZIKAS ATBALSTA FONDS"
Reģ. Nr. LV50008146971
Kārļa Ulmaņa gatve 2A, Rīga, LV-1004
VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka", LHZBLV22
Konts LVL : LV95 LHZB 2300 1943 2900 1

Foto: Andris Černovs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV