Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Gacho koncertzālē "Palladium" iesildīs "The Damn Bell Doors"

EasyGet.lv, 12.03.2012. 13:42

5. aprīlī ar koncertu Rīgā koncertzālē "Palladium" pašmāju mūziķis Gacho noslēgs kocertu sēriju "Spēka Tūre". Tūres noslēguma pasākumu papildinās vairāki viesmākslinieki, un dalību koncertā ir akceptējis viens no Krievijas pamanāmākajiem drumstep žanra duetiem - "The Damn Bell Doors", informē mūziķa menedžeris Kaspars Jansons.
Gacho koncertzālē "Palladium" iesildīs "The Damn Bell Doors"

„Šogad aizsākām jaunu koncertu sēriju "Spēka Tūre", kuru jau tagad varam minēt kā enerģiskāko, trakāko un arī veiksmīgāko koncerttūri savas pastāvēšanas laikā. 5. aprīlī būs ļoti traks šīs tūres noslēgums Rīgā, un mums ir patiess prieks, ka koncertā uzstāsies arī daudzi mūsu draugi," bilst pats Gacho.

"The Damn Bell Doors" izveidojās 2009.gadā, un mazāk kā gada laikā šo producentu skaņdarbi sasniedza augstākās elektroniskās mūzikas topu virsotnes. Duets ir darbojies daudzu leģendāru izdevniecību paspārnē, kā "Sick Slaughterhouse", "Heavy Artillery", "Simma", u.c. "The Damn Bell Doors" ir iemantojuši cieņu un atbalstu starp daudziem populārākajiem žanra producentiem – tos ir remiksējis pats par Drumstep "tēvu" dēvētais Figure, viņa līdzgaitnieks Calvertron, kā arī ir bijušas daudzas kolaborācijas ar Will Bailey, Sub Zero, Whiskey Pete un daudziem citiem ne mazāk nozīmīgiem vārdiem.

Duets ir remiksējis arī Gacho singlu "Kas Tu Esi?", un remikss ir jau ticis spēlēts daudzās radiostacijās ASV, Krievijā, Kanādā, u.c. kā arī iekļauts vairākos dubstep/drumstep miksteipos.

Bez "The Damn Bell Doors" Gacho iesildīs arī pašmāju dīdžeji – E:91, Uppfade un Bassline Riga.

5. aprīļa Gacho koncerta oficiālie sadarbības partneri ir skatuves tehnikas kompānija "GaCo", kas koncertam plāno speciālu gaismu šovu.

Biļetes uz Gacho koncertu "Palladium" ir nopērkamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/hip-hops_un_reps/?concert=99977 . Biļešu cenas ir 7 Ls. Tuvojoties koncertam biļešu cenas kļūs dārgākas.

Šis ir pirmais Gacho lielais Rīgas koncerts, uz kuru nebūs vecuma ierobežojumu.

Informatīvais atbalsts: draugiem.lv , inbox.lv , Diena, LNT, JCDecaux, u.c.

Foto: The Damn Bell Doors. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV