Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Labvēlīgais Tips" dodas uz Angliju

EasyGet.lv, 12.03.2012. 16:57

Grupa „Labvēlīgais Tips" šonedēļ dosies uz Angliju, kur sniegs koncertus trīs pilsētās - Northamptonā, Bostonā un Mansfildā, informē grupas mediju koordinatore Inita Zīmele.
„Labvēlīgais Tips" dodas uz Angliju

Grupas koncerttūri Anglijā ievadīs koncerts 15. martā Northamptonā, klubā The Picturedrome, bet 16. martā grupa viesosies Bostonas Fenside Community Centre. Koncertu sākums pulksten 20:00. Koncerts 17. martā Mansfildā notiks „Anglo Baltic News ABN" Ltd mediju grupas rīkotās nominācijas „Uzņēmīgais latvietis Apvienotajā Karalistē 2011" ietvaros, kur grupa „Labvēlīgais Tips" godam parūpēsies par pasākuma izklaidējošās daļas norisi uz pareizā viļņa – humora pilnā, garastāvokli pacilājošā un pozitīvi bezrūpīgā garā.

Grupas „Labvēlīgais Tips" koncertus iesildīs latviešu izcelsmes grupa „Albert Road" un dziedātāja Zaiga Tapiņa, kas šobrīd dzīvo un savu mūzikas karjeru attīsta Lielbritānijā.

Pēc koncertiem notiks balle, kur svinētājus turpinās izklaidēt latviešu DJ/mūziķis Juris Neretnieks un DJ Jānis Balodis, kuri sola parūpēties par labu garastāvokli līdz pat pēdējās nots izskaņai.

Koncertu programmā „Labvēlīgais Tips" Anglijas latviešiem izpildīs gan pēdējo gadu jaunākās, populārākās un koncertos visvairāk izpildītās Latvijas publikas favorītdziesmas, gan visiem labi zināmās un līdzi dziedamās dziesmas no grupas leģendārā repertuāra. „Labvēlīgā Tipa" koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis solīts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt.

Biļetes uz koncertiem vēl var iegādāties http://anglobalticnews.eventbrite.com, to cena - 20 GBP, vietu skaits ierobežots.

Anglijas koncerttūre ir kā sākums grupas „Labvēlīgais Tips" 20 gadu pastāvēšanas jubilejas svinībām - vērienīgai pasākumu virknei visa gada garumā, kuru noslēgums paredzēts 12. oktobrī Arēnā Rīga jubilejas koncertšovā ar nosaukumu „Tikai 20", uz kuru biļetes jau ir pārdošanā „Biļešu Paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Grupas "Labvēlīgais tips" līderis Fredis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV