Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā uzstāsies house mūzikas leģenda Alexkid

EasyGet.lv, 14.03.2012. 13:18

16. martā bārā Star Lounge notiks ballīte Intelligent Debosch, kurā uzstāsies īpašais viesis no Berlīnes - leģendārais house mūzikas producents Alexkid. Viņa dīdžejsetu atbalstīs vietējie mākslinieki Ksenia Kamikaza, Esoniq un Guretsky.
Rīgā uzstāsies house mūzikas leģenda Alexkid

Elektroniskās mūzikas gaitas Alexkid uzsāka tālajā 1997. gadā cita leģendārā francūža Lorāna Garnjē leiblā. Tam sekoja relīzes kompānijā Ovum, kuru vada Josh Wink un King Britt, bet vēlāk Aleksu pamanīja Rekids (leibla saimnieks Radio Slave), Cadenza (leibla saimnieks Luciano) un Desolat (Loco Dice). Alexkid ir aktīvi ceļojošs mūziķis, viesošanās vietu sarakstā ir Berlīnes Watergate un Panorama Bar, Parīzes Rex, Londonas Fabric un citi, visā pasaulē zināmi klubi. Viņa dīdžeja priekšnesumi ir raksturojami kā neapturami house mūzikas enerģijas plūdi, piepildīti ar franču jaukumu un eleganci.

Pasākumu atklās jaunais house mūzikas talants Esoniq, pēc ar dīdžejsetu uzstāsies Ksenia Kamikaza. Pēc viesa mūziku liks Guretsky, kurš ir slavens ar savas mūzikas dziļu un biezu skanējumu.

Sarīkojumā projekts CBETOMUSIC sola pārsteigt ar saviem filigrānām gaismas instalācijām.

Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu, aicināti sūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv vai arī pievienoties pasākumam Facebook.com (www.facebook.com/events/371976759493826)

Sākums plkst. 23:00.

Ieejas maksa:
— 2 Ls pēc viesu saraksta līdz plkst. 00:00;
— 3 Ls pēc viesu saraksta/ar flaijeri (sūtiet savus vārdus uz guestlist@inbox.lv);
— 5 Ls bez viesu saraksta.

Pasākumu atbalsta viskijs The Famous Grouse.

Galdiņu rezervēšana pa tel. +371 26051660.

Bārs Star Lounge atrodas Dzirnavu ielā 33, viesnīcas Albert Hotel 11. stāvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV